reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Przelecialam was tylko ale juz niemam sily pisac:-( chcialam tylko napisac do roxi ze bardzo sie ciesze ze znowu do nas zawitala:-) mam nadzieje ze juz na tak dlugo nie znikniesz:tak:

Dobranoc laseczki

Hello :-)

Witajcie kochane. Dawno mnie tu nie było ,ale czasu brak. Ostatnio mam sporo spraw pracujowych i zupełnie wypadłam z rytmu forumowego. Nie mam pojęcia co u Was. Nawet nie wiem czy uda mi się coś ponadrabiać:-(.
W kazdym razie u mnie wszystko ok. Dzieciaki zdrowe, chłop troche mnie ostatnio wkurza (czyli norma) ;-). Postaram się zaglądać jak tylko znajdę chwilkę.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie:tak::-):tak:

DORIS jesteś :-) nie znikaj już więcej.
DZIULKA ten Florent jest kompletnie nie w moim typie :cool: ale np. gdyby mi (nieżyjącego już) Andiego Whitfield`a dane było poznać to.... :-)

dzień zaczęłam przed 6stą, więc właśnie się delektuję mocną kawą a Alicja obok georga ogląda. Zapowiada się długi, nerwowy i upalny dzień :baffled:

Dzień dobry z pracy :-)

wioli, :*

doris, miło cię czytać, kopę lat ;-) ja też niedawno "powróciłam" i nic nie nadrobiłam bo bym musiała chyba nocować na forum, wiec i ty pisz na bieżąco ... wiesz że uwielbiam twoje posty

makuc, miłego dnia i oby jednak był tylko upalny :tak:

Do później...

Witam się z pracy.

Robota nie zając nie ucieknie ale najpierw zrobiłam sobie miętową herbatkę i chyba zabiorę się za coś.
Urlop za lipiec zaniesiony do kadr wiec oby tylko 2 tygodnie. Jakiś repertuar i plan na lipiec muszę napisać.

Doris witaj

RoXi nie przepracuj się trzeba odpowcząc przed urlopem

ale jesteście kochane :-). Miło wiedzieć ,ze o mnie pamiętacie.
Florent dziulki niezły , Andy makucka fajowy .... ale ja Wam powiem ,ze zadowoliłabym się w zupełności naszym Wasilewskim :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry