reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ale się rozpisałyście jak nie pamiętam kiedy,przeleciałam tak szybko i zapamietałam że

Dawidowe w lipcu ma miesiąc miodowy ulalala:-D

Kania
zdrówka dla oliwki,po antybiotyku na pewno jej się poprawi

Małami dzisiaj już się czasem nie ucz tylko jak się da to relaksuj się i kciuki oczywiście trzymamy

sariska za Ciebie tez już trzymam kciuki,jeszcze z 1,5 tyg niech mala posiedzi i czekamy na nia:-)

ragna na dzień ojca nic nie wymyslam,rok temu moj chociaż sie pofatygowal i poszedł z borkiem na ogrod po kwiatki a w tym nic,powiem tylko borusiowi aby dal tacie buzi i tyle

na obiad jeszcze nic nie wymyśliłam,nie chce mi się jakoś,u nas w LO gotuja takie domowe obiady i 2 dania (tzn zupa plus drugie) dowoża do domu za 14 zl i chyba sobie zamowie a malemu szybko rybke usmaże.
a i jeszcze zapomniałam o naszym kibicowaniu,w sobote wszyscy zebraliśmy się u tesciów,wszyscy obowiązkowo przebrani i wymalowani a tu ....

alicja z twoją pracą cos więcej wiesz?

Rysia
brak mi słow:no:

i nie wiem co jeszcze,lece zobaczyc na poboczne.

heja

Kania
u nas podobnie jest. Zdrówka dla was i szczególnie dla Oliwii.

Ja tylko na momencik, wróciłam od lekarza Arek ma zapalenie oskrzeli, teraz śpi, biedny zwymiotował lekarstwo.

Spadam laski, idę chatę ogarnąć, bo przez te choroby zasycha mi brud wszędzie.

Renatko fajnie z tymi obiadami, na dzień leniucha mi by sie takie przydały :-p widze że maluszek powolutku rośnie to super! głasknij koniecznie fasolcie od nas!

kroma
zdrówka zdrówka zdrówka !!!!! i darmowej nani która by Ci ugotowała, posprzątała i w wolnej chwili masaż zrobiła :-p :*

Alicja nasza dr to taka z lekka olewająca i nic od siebie nie powie, wszystko trzeba z niej ciągnąć.
Ale reaguje na nią całkiem dobrze, bo na lekarzy facetów wręcz histerycznie.
Kroma kurczę u Was też oskrzela :-( Strasznie mi przykro, zdrówka dla Was, Arek też na antybiotyku?
Wioli weź się w garść i fotę wstawiaj bo przemaszeruję się do UK hahah.
Rysia mnie też brak słów :-/
Renata jak Ty się czujesz???

Kania zabij powies udus nie moge znalezc ladowarki do aparatu:zawstydzona/y: ale chocbym miala ja narysowac to jak moj lubu wroci z pracy to wrzuce te fotki

Kromcia duzo zdrowka dla arka trzymaj sie!
renata dolegliwosci minely?

Ja mam dzis takiego lenia ze szok siedze caly dzien na kanapie i wyczekuje wieczoru by moc sie polozyc spac

miałam Was doczytać ale nie mam siły. Pól dnia spędziłam z Alicją na dworze i teraz ledwo co człapie. Czy w PL nie może być w końcu NORMALNEJ pogody :confused::baffled: bo póki co albo leje i jest zimno albo grzeje i jest 30C :no:

P.S KROMA zdrówka Arkowi ode mnie życz! i mam nadzieję, że udało Ci się domostwo do względnego porządku doprowadzić.

makuc mam dokładnie takie same odczucia, ja nie wiem co to za złośliwość losu albo zimno i pada albo żar sie leje :/ wrrrr....
najbardziej mnie dobija fakt że ja mam czarny samochód i jak do niego wsiadam to mam tak nagrzany ze szok, kierownica dosłownie parzy :/ na parkingu zero drzew, podobnie pod moją praca więc wsiadam do niego i czuje sie jak w saunie :baffled:

Dziewczyny ja mam pytanie moze dawidowe bedzie wuedziala bo pamietam ze ma zeszycik perfekcyjnej pani domu:-D bartek wylal mi mleko w aucie oczywiscie nie powiedziel mi przetarl czyms zeby niebylo widac ale dzis poczulam oj poczulam:no: wyczyscilam czym tylko sie dalo ale dalej czuc niewiem jak zneutralizowac ten zapach:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry