reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja już wiem, a ja już wiem sialalalala mała mi gatulejszyny!!!!!!!

szampan.jpg

i umykam na szkolenie ;-)

reklama
szlak mnei trafi!!!!! wcielo mi numer MALEJ MI ;((((((( po naprawie telefonu ;((((((

ALICJA dzieki za info!!!!!!!!!!!! MALA MI gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!opij sukces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i przyznaj sie kujonie na ile zes zdala:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 5.5???????? 6 ?????????:))))))))))))))))))))))))))))))))))) buziaki !!!!!!!!!

T ja też GGGGRRRAAATUUULLLAAACJJJEEEE!!!! to możemy sobie strzelić soczek za Twój sukces mała
a co do wózka u nas jest monitoring na osiedlach na 3 z 4 furtek sa kłudki na zamkach na noc do od 22 do 6 kraby na pilota wiec bez pilota ich tak łatwo teoretycznie nie przesunie i ochrona siedzi w postaci juwentusu i w nocy zajumali samochod takiej babeczce praktycznie spod kamer i okien i nikt nic nie widzial wiec i ja wozka nie zostawialam a mam takie fajne schody ze nie musze podnosic wózka tylko wpycham sobie po schodku raz przednie koła raz tylne

Małami gratuluje!!!

A my też po usg wyszlo dobrze,wyniki z krwi w sobotę będzie do mnie dzwonił,uffff trochę mi lżej

Kania ja miałam zlecone przez lekarza ze względu na pierwszą ciąże,z boryskiem tez mialam takie badania robione,w sumie przysługują mi na kasę chorych ale tym razem zrobiłam prywatnie bo do poz mam kawał drogi i 2 razy musiałabym jechać i cały dzień by zleciał przy tym a tak za jednym razem załatwiłam na miejscu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry