reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Baśka dla mojej bajki nie istnieją ale piosenki na you tube to kocha i na okrągło by je słuchała tak więc od rana lecą krasnoludki, jagódki, tik tak itd....
Sheeney może znajdzie się chwila na książkę jak babcia z bratem przyjadą i pomogą.
Wrzuć jakieś foteczki Tomka i Tymka bo ich dawno nie widziałam.

Kaniu ja kiedyś włączyłam małemu z radia na gg dla dzieci to tańczył ale on woli jednak baji z laptopa tzn bajkę auta to kocha:-) kiedyś hitem były teletubisie muzyczny plac zabaw i 24h na dobę to musiałam właczac a teraz auta:baffled:

KANIA Leane kladziemy tak o 21h chyba ze zabradziarzymy gdzies w parku jak wczoraj to po 21h idzie spac ale pada w locie. te upaly ja mecza jak cholera.

SHEENEY super ze u dzieci tak fajowo:)) a karmieniem sie nei przejmuj bo co z tego ze ja mam wielkie cyce a pokarmu uciaglam zaledwie 90 maks i to tak przez pol roku , i bylo raz na dwa tzn raz moje mleko, raz mleko z puchy. a glizda traktowala moje cycki jak smoczek zamiast sie najadac to cmokala i odlot. no i fajnie ze sie pokazalas:)))

pisalam juz na FB ale i tu powtorze:

EMIS wszystkiego najjjjjj z okazji urodzin, optymizmu, radosci i zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))

mojak luska zrobila w domu pierwszy raz kupe w nocnik. posadzilam ja na "oko" bo dotklam pieluszke i sucha... minely 2 minuty a Leane z oczami winowajcy " pipi" ja mowie " co? juz zrobilas??" a Leane "ouiii". podnosze a t u kupka:))))

a ja dostalam @ i mi leb rozerwala.

Dziulka no moja trochę wcześniej zasypia, ale nie tak dawno jak w sobotę poszła spać o 23 i co... wstała o 6...
Gratuluję Leane pierwszej kupki w nocniku !!!
A Tobie współczuję @ i bólu głowy, na mnie wtedy tylko ibuprom działa i to w podwójnej dawce z rana.
Baśka moja na bajce jakoś skupić się nie może, jest w ciągłym ruchu, zresztą ma to po mnie :-)
Jak puszczam piosenki to wtedy siedzi jak zaczarowana, a jak się już jej nie chce to tańczy albo śpiewa.

Emilka zdrówka i dużo kasy dla ciebie.
Sheeney- fajnie, że mały się opiekuje bratem. Nie dziwię się, że nie masz jak czytać, ja na początku to mało czytałam, potem więcej, jak już mały był większy. Teraz też mało filmów oglądam, nic nie ma ciekawego w tv, jedynie co czytam nałogowo.
Kania- powodzenia na kontroli. Jakby co to marcowe by było :-)
Baśka- ja też nie mam weny na obiad, ale coś tam zrobię bo u mnie jedzą za 3 i ja codziennie mam pustą lodówkę.
Dziulka- też gratuluję Leane i nie zazdroszczę bóli @.

Kroma akurat na wiosnę będzie luks ;-)
U mnie na obiad gulasz z makaronem dla Oliwii, wczoraj miałam dwa dania ale wybrała gulasz a zupę zjem ja :-)
A stołówka nie wiem co dziś serwuje ;-)

ja za to nie moge doczekac sie jutra i koncertu:)) koncert jest o 19h ale ja tam ide kcozowac o 14h zeby byc jak najblizej sceny:)))))) bez glosu wroce na bank:ppppp chocby lalo jak z cebra to nic mnei nei ruszy stamtad:))))teraz zapodalam muze J. Hallydaya ze caly blok dudni:ppppppppppp a co tam:)))))))))))))))))))))))

KANIA Leane jak jest niskei cisnienie to ona jak i ja- chodzi jak snieta ryba. dzisiaj troszke pobiegala powariowala ale dudus w raczkach caly czas i sie przytulala:) momentami wlazila sobie na wersalke siadala obok mnie i siedziala nic nei robiac:))) a spac tez widze lubi a ze teraz sie uchodzi i ubiega to jest bardziej zmeczona. a Leane ma dzisiaj powtorke z wczoraj: ryz z drobiem i sosem smietanowo grzybowym ( grzyby wyciagam). lubi to bardzo:) przepis moge zapodac bo zarcie dla calej rodziny szybko i niedrogo i smacznie:)

reklama
Dziula no wlasnie ja mam czasem problem,zeby 80 ml sciagnac..:baffled: a ze Tomka karmilam tylko piersia przez 10 miesiecy to teraz mam wyrzuty sumienia..ale przyznam,ze na butli duzzoooo wygodniej,bo jak sobie przypomne to karmienie co godzine to :wściekła/y:

Baska Kroma mnie ostatnio tez sie nie chce gotowac ,chyba ze cos na szybko ale dzisiaj na obiad mamy grilla,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry