reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny, trzymajcie dziś kciuki za Czechów, bo mój mąż powiedział, że jak Czesi wygrają, to zje własnego kapcia. Marzę o tym, by to zobaczyć:P
Kania, nam została właśnie ta nieszczęsna dwójka, dolne trójki i piątki właśnie...

reklama
Bry ja tylko na chwilę aby się z wami przywitać.Jestem padnięta,S mi robotę przywiózł-pożeczki i agrest i oczywiście tyle tego że jeszcze gotuję słoiki,wogóle wszystko by szybciej mi poszlo ale to obieranie i juz mi starczy zapraw na ten rok;-)

Witajcie:-D:-)
Baśka my też mamy konflikt serologiczny,a przy drugim dziecku mógł być bardziej poważny w skutkach. Może to chodzi o zastrzyk z immunoglobuliny, którą ja dostałam w 28 tyg. Ja żadnych badań nie miałam. Ale kciuki i tak trzymam(nie zaszkodzi,prawda?)
ragna normalnie oplułam się desperadosem przy tym kapciu. Jakby co, to każ mu być konsekwentnym i koniecznie nagraj:-D:-)
ikaa no to masz roboty:-(. Ja jakbym dostała owoce,to wiem,co bym z nimi zrobiła: butel i heja na wino:-):rofl2:
Kaniu oby te "chyrczenia" Oliwce przeszły. I gratki trójeczek:tak:

Kaniu buziole dla ciebie specjalne

images

emiś nie wiem tyle tylko zrozumiałam z tego skierowania no i jutro tam ma jechać na 9 rano kazał jej pojechac ona wystszna jak cholerka,a to ich pierwsze dziecko:dry: oczywiscie trzymanie kciuków nie zaszkodzi:happy2:
ikaa winko koniecznie :happy2:
ragna też bym to chciał zobaczyć:sorry2:

kania miłego wieczorku z mężusiem i zdrówka dla Oliwki;-)

no i dobranoc wszystkim,trzeba iść nyny jak to mawia mój synek :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry