• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny, trzymajcie dziś kciuki za Czechów, bo mój mąż powiedział, że jak Czesi wygrają, to zje własnego kapcia. Marzę o tym, by to zobaczyć:P
Kania, nam została właśnie ta nieszczęsna dwójka, dolne trójki i piątki właśnie...

reklama
Bry ja tylko na chwilę aby się z wami przywitać.Jestem padnięta,S mi robotę przywiózł-pożeczki i agrest i oczywiście tyle tego że jeszcze gotuję słoiki,wogóle wszystko by szybciej mi poszlo ale to obieranie i juz mi starczy zapraw na ten rok;-)

Witajcie:-D:-)
Baśka my też mamy konflikt serologiczny,a przy drugim dziecku mógł być bardziej poważny w skutkach. Może to chodzi o zastrzyk z immunoglobuliny, którą ja dostałam w 28 tyg. Ja żadnych badań nie miałam. Ale kciuki i tak trzymam(nie zaszkodzi,prawda?)
ragna normalnie oplułam się desperadosem przy tym kapciu. Jakby co, to każ mu być konsekwentnym i koniecznie nagraj:-D:-)
ikaa no to masz roboty:-(. Ja jakbym dostała owoce,to wiem,co bym z nimi zrobiła: butel i heja na wino:-):rofl2:
Kaniu oby te "chyrczenia" Oliwce przeszły. I gratki trójeczek:tak:

Kaniu buziole dla ciebie specjalne

images

emiś nie wiem tyle tylko zrozumiałam z tego skierowania no i jutro tam ma jechać na 9 rano kazał jej pojechac ona wystszna jak cholerka,a to ich pierwsze dziecko:dry: oczywiscie trzymanie kciuków nie zaszkodzi:happy2:
ikaa winko koniecznie :happy2:
ragna też bym to chciał zobaczyć:sorry2:

kania miłego wieczorku z mężusiem i zdrówka dla Oliwki;-)

no i dobranoc wszystkim,trzeba iść nyny jak to mawia mój synek :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry