Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Podejrzewam młodego o jakiegoś ząbka nowego,bo marudzi i wczoraj mi zwymiotował troszeczkę,a czasami taki ma właśnie objaw:-(Dziś wieczorem mam krótkie wyjście z kolezankami,na dwie godzinki tylko,ale zawsze to coś,piwko zdąży się wypić
Aaaa i jeszcze muszę Wam napisać.Dziś prawie zawału dostałam.Wyszłam z pokoju na chwilkę,dosłownie nie było mnie pół minuty,mały w tym czasie oglądał bajkę.Wracam,a on kuca sobie na skraju lawy i szykuje sie do wstania
Dosłownie bezszelestnie,na palcach podbiegłam do niego i złapałam,nie chcę nawet myśleć co by było gdyby!!
Dla całej reszty 100 tysięcy buziaków i kłade się na podłogę poćwiczyć zanim mały wstanie:-***************
ragna mój też ostatnio jakiś marudny,nieznośny wogóle niesłucha co się do niego mówi dopiero jak zwróci mu uwagę ciocia albo wujek lub dziadek to reaguje a ja mówię jak do ściany
dawidowe narobiłaś mi smaka tym obiadkiem:-) czarodziejkam współczuję przygody z ławą mój też wchodził pare razy na krzesła rozkładane i raz sie pozkładał od tej pory spokój

a bym spróbowała obie wersje bo wydają się pyszne.