reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam porannie. u nas pobudka juz o 7.20 bo panowie od smietnikow narobili takiego halasu jak by bylo 20 kontenerow a bylo 3 malutkie i do tego ryje darli. jak jutro bedzie taka akcja to rozedre sie ale ja przez okno albo wiadro wody im ywplace przez okno!!
Leane chodzi po chacie a raczej lata za pilka i co chwila siada i a to smiecia ato wloska zdejmuje sobie ze stopki:))))
MAKUC niezle dzionek zaczynasz....:)))) noz kurde jak sie poogarniasz to poprosimy o mega posta :)))i nie kontem pluj tylko prosto:pppppp
KANIA bede musiala bo jak juz zaczelam to lepiej nie puszczac... mysle teraz o kopenhaskiej coby troche szybciej kg polecialy.
nic mi sie nie chce robic w ten gorac.... jest upal nieziemski... do pracy na popoludnie dzisiaj a meza wyslalam na ryby z rana w nagrode za wczoraj.
no nic mowie siooo

Dziulka u Nas też od dziś upały, więc teraz wiem jak się czujesz ;-)
No mężowi należała się nagroda :-)
Mój za to chory znów, już 2 tydzień dziś w końcu poszedł do specjalisty a tak to umierający, normalnie gorzej niż z dzieckiem...

Witam się urlopowo-chorobowo :happy2: Samopoczucie jakby troche lepsze, mam nadzieje że oboje z Patrykiem już wracamy do zdrowia, powolutku :sorry2:

Dzięki dziewczyny za odzew odnośnie dentysty. My już jesteśmy zapisani na lipiec, ale idziemy tak bardziej dla oswojenia się a jak przy okazji uda się zajrzeć do paszczy i sprawdzić czy wszystko ok to tym lepiej :-)

makuc
, zajęcia od 6 :szok: OMG! Mam nadzieje że przynajmniej w późniejszej części dnia będziesz miała więcej relaksu :tak:

sarisa, relaksuj się i odpoczywaj, to rozkaz :-p a do grubaski to tobie hohoho i jeszcze troche, wiec z ćwiczeniami to spokojnie, zobaczysz że przy drugim maleństwie szybko zgubisz pociążowe kg :tak: jeśli takowe wogóle bedą ;-) Ząbki my też ostatnio myjemy podobnie, nigdy u nas z tym problemu nie było a od jakiegoś czasu bunt i nerwy, więc zaczełam mu dawać swoją szczoteczke zeby mi mył ząbki a ja jemu i jakoś to idzie :-)

kania, a co u ciebie tak nerwowo od rana ? Spokojnie dzisiaj piątek ;-) Zdrówka dla męża! A jak Oliwka się czuje ?

Dziulka ja mam nadzieje,ze samo myslenie o bieganiu juz spala kalorie zwlaszcza,ze mysle bardzo intensywnie:-D
to by było piękne :-D:tak::-)

czarodziejka
, hej kochana :-) widze że twoja postawa mobilizuje wszystkie mamy do aktywności ;-) super, chociaż ja uprawiam raczej leżenie na kanapie na czas więc ciężko by mi było jakieś inne ćwiczenia wykonywać, ale zazdroszcze zazdroszcze chęci, zapału i motywacji :tak:

no i też zapytuje gdzie dorisek i dawidowe ??? i jeszcze ida i wioli ???

Roxannka cieszy mnie fakt że czujecie się lepiej, a u Nas właśnie tak jakoś ostatnio ogólnie nerwowo...Dziękuję, że pytasz Oliwia ma się nieźle choć dziś w nocy coś przeżywała mocno bo się budziła z płaczem. A co do wizyty u dentysty to też skontrolujemy uzębienie, zwlaszcza że mamy fajną dr co ma świetne podejście do dzieci.

Halo halo

już po wizycie, wszsytko dobrze, ale nic nadal skurcze się nie piszą ehhh
Roxi zdróweńka dla Was
Kaniuś a Ty jak tam?? dziś piątek @ jest??

miałam popisać z Wami, ale padam i idę spać razem z Zuuu. Do później............a i dodały się obrazki na twórczości :-)

kania, może coś jej się śniło nie dobrego. Może ten okres wakacyjny teraz będzie dla was mniej nerwowy, tego wam życze! A macie jakieś plany na wakacje ?

sarisa, widać niuni jest dobrze w twoim brzuszku i narazie nie chce wychodzić ;-) a może czeka aż skończysz wszystkie wyszywanki i chwilke odpoczniesz :-p

Patryk na drzemce a ja biore się za ogarnianie mieszkanka, chociaż tak mi się chce że ... :confused2::dry:

Roxanko oj domyślam się jak Ci się chce mi się chce tak samo ;-).....ale choć póki co mam porządek, bo M. wczoraj chatę ogarniał więc nie zdążylisy nabałaganić. Tak więc obiadek mamy i idziemy zaraz spać.

reklama
Roxannka póki co nie mamy planów żadnych, Oliwia do żłobka będzie chodziła, my do pracy. Urlop trzymam na chrzicny no i na "ciężkie chwile". A co do sprzątania to mnie jutro z rana czeka.
Sarisa myślę, że Poli w takie upały po prostu nie chce się wychodzić, tam ma fajnie i może popływać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry