Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ONESMILE ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nastepna podwojna mamusia sie szykuje)))))))))))))))))))))))
a co do mniue to przeswietlenai wczoraj mi nei zrobili bo nie bylo nikogo do tego celu... paranoja! to byla klinika prywatna bo w szpitalu publicznym spedzilabym cala noc pewnie bo tam przyjmuja wg przypadkow od najciezszych po lzejsze.... zrobili mi takie usztywnienie z takiego "bandazu piankowego" i dzis kazali przyjsc nap rzeswietlenie. ku chwale ojczyzny nie zlamalam nogi ale mocno skrecilam, mam blokade taka plastikowa na rzepy ze moge zdjac do kapieli i spania, dzisiaj lepiej juz noge postawilam na glebie a mloda przezywa i co chwila ze mama zrobila sboie bumbum))
u nas w koncu sie oclodzilo 24 stopnie jest teraz i caly dzien potezne burze i ulewy ( wysylamy to do was troszkepp)
po poludniu zaliczylam prasowania fure poltorej godziny myslalam ze cholery dostane.....