reklama

Październikowe Mamy 2010

onesmile, jak zobaczyłam ten obrazek to odrazu pomyślałam o Tobie :-) taki news dzisiaj zapodałaś że hej ;-)

314012_10150189163379975_252934213_n.jpg

a tu coś dla sariski, melduj się kochana bo jeszcze pomyślimy że w ten upał Pola postanowiła przyjść na świat :-p:rofl2:
17724-8e82005da787056c53950eb5ff045e02.jpg

Tak wogóle to oglądam mecz VIVA ESPANA!!! :-D:-D:-D

reklama
Wchodze na chwilę as tu takie newsy. ONESMILE..... gratulejszyns!!!!!! :szok::szok::-D:-D:-D:tak::tak::tak::-):-):-):-):laugh2::laugh2:

ja ledwo dycham, bo upał, praca, wkurzenie na dziewczynę która u nas pracowała ale ją musiałam zwolnic i tak ogólnie jakoś do dupyyyyy

Onesmile wielkie gratulacje !!!!!!!

Roxi wracaj do zdrówka. Ja już to przeszłam w tym tygodniu i pozostał tylko mega gęsty katar.

Dziulka bardzo współczuje. Jak teraz noga??

a my dziś pół dnia na placu zabaw po drugiej stront wawy. Wiec Laura miała koleżanka. Godzine przesiedziałysmy pod zjezdzalnia bo padał grad i była wielka burza. Nawet byśmy nie uciekły 100 m do sklepu. Wróciłyśmy całe umorusane piachem

DAWIDOWE noga boli mniej i daje rade ja postawic ale mam to usztywnienie co pisalam...

ROXI ja tez za hiszpania!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale daja czadu!!!!!!!!!!

STRIP znajdziesz inna na to miejsce:))

hello

onesmile super nowina. Gratuluję!!!

Umieram dziś - taki upał! A w pracy klimy brak :-(
Wczoraj się cieszyłam , bo spędziliśmy praktycznie cały dzien siedząc w basenie , ale czułam ,ze dziś będzie niewesoło. W dodatku w nocy spać nie mogłam i dziś tymbardziej mi ciężko.

Chciałam się troszeczke pochwalić i jednocześnie pożalić. Otóż , mój Miki otrzymał świadectwo z czerwonym paskiem (jako jedyny chłopak ze swojej klasy) :tak: i nie dostał żadnej książeczki przy rozdaniu:no:. Czy to teraz normalne???:confused2: On naprawdę się starał , w dodatku to nowa szkoła dla niego , a tu żadnej nagrody. Moze mnie wyśmiejecie ,ale jestem zdegustowana. No bo co ma być niby motywacją dla innych dzieci? Ehhh za moich czasów to było inaczej :eek::sorry:;-)
W kazdym razie mama musiała stanąć na wysokości zadania i jakoś nagrodzić go i zamówiłam mu tableta. Mam tylko nadzieję ,ze dojdzie :szok:

dziulka co zrobiłas w nogę?

edit:
a nasza sariska nadal w dwupaku:-p. Dziś z nią rozmawiałam.

Ostatnia edycja:
onesmile łaaaaał!!!! Gratulacje!
doris wcale nie jesteś śmieszna. Nie dziwię ci się,że masz żal. Taka nagroda w szkole to wielka motywacja. Wierzę,że Miki się tym nie zrazi(albo szybko zapomni,jak tablet przyjdzie;-))i w przyszłym roku też będzie miał pasek czerwony. A tak swoją drogą to możesz na pierwszym zebraniu zapytać wychowawcy,dlaczego w tej szkole nie nagradza się zdolnych uczniów.

U Kuby,np. nagrodzone zostały dzieci "za bardzo dobre wyniki w nauce i wzorowe zachowanie". Niestety,Kubusia zachowanie było daleeeeekie od wzorowego,więc nagrody nie dostał. Ale mam nadzieję,ze się zmieni:tak:.

Aha, dzięki za info od sariski ,nasz ty łączniku kochany:-D.

A my dzisiaj idziemy z Kubą do KFC. Jest to nagroda dla niego za super zachowanie w poprzednim tygodniu:-).

reklama
witam w przerwie w dniu maratonu w pracy. dokustykalam jakos:ppp nareszcie chlodniej dzisiaj bo neicale 20 stopni ale pada od rana...

DORIS wywalilam sie w sklepie na zakupach ( w lidlu) na jakiejs plamie zaschnietej i niezmytej, dzieki za info o Sarisce:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry