reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry....

IDUŚ Wszystkiego Najlepszego!!!! A gdzie Ty się podziewasz????:no:

sarisa a Ty misiu o 1-wszej na bb? Czekasz na poród czy spać nie mogłas?

Jeśli chodzi o sikanie na nocnik to i u nas wreszcie jakiś progres. Wczoraj jak wychodzilam do pracy to babcia przebierała go i mówi , ze pieluszka sucha i chyba mu ją zostawi , a ja pędem po nocnik. Wyciagnęłam mu pudelko z moją biżuterią ,zeby zechciał usiąść i czekam.... no i sie udało:tak:. Ile było pochwał i radości później :-D. Dziś znowu się udało. Chyba wreszcie zakumał o co chodzi z tym nocnikiem , bo do tej pory to nawet mowy nie było zeby usiadł bez pieluchy. zapierał się nogami i rękami :confused2:

reklama
Ida wszystkiego naj naj naj i spelnienia marzeń!!!

hej dziewczęta jak tam bo ja czekam na burzę bo się dusi i dusi,zupka się gotuje,Lenka śpi a ja się chlodzę wiatrakiem.

Halo halo
oh dziękuję dziewczynki za wiarę, że wcześniej urodzę ;-), ale u mnie to wcale nie takie pewne heheh
Kromcia jutro mogłabym urodzić jak najbardziej i tym razem wolałabym na wieczór (może personel śpiący nie będzie),a chłodniej niż w dzień.
Ones :*
Kania,Emiś, Dorisku a weszłam pierwszej, bo poszliśmy wczoraj na CHWILE ;-) do sąsiadów, ale do nich przyszli jeszcze jedni sąsiedzi i się imprezka zrobiła do 12 i co i postanowiłam IDUSI życzonka złożyć.....wczoraj mnie tak bolało jak przy porodzie z Zuu ale jak widzicie piszę do Was więc nadal zapakowana jestem heheh ;-)

dawidowe trzymam kciuki. I czekam na info po
doris gratuluję postępów nocnikowych:tak:

A ja obiad mam zrobiony,czekam tylko,aż mój książę wstanie-a śpi juz ponad 2 godziny:szok:

Doris ja Wam też gratuluję postępu w nocnikowaniu :-)
Emilia to Franuś ma spanie, moja jak w domu jest to też potrafi tyle spać, teraz zresztą śpi tylko raz dziennie od 1,5 h do 2 h max. W żłobku nie wiem ile tak naprawdę śpi.
Wczoraj tato mi zakupił pierogi z borówkami domowej roboty (bo się tych Makuckowych nie doczekałam ;-) ) moja córcia niestety nimi pluła więc więcej było dla mnie :-)

reklama
To jestem już po pierwszej wizycie stomatologicznej. Bardzo miłe panie dentystki od dzieci aż byłam w szoku bo namówiły Laure aby pokazała ząbki. Wszystko ładne bez najmniejszego ale. Jeszcze dodatkowo ząbki zafuoryzowały. Pierwsze koty zapłoty a kolejne mamy za 3 miesiące w październiku. No i oczywiście państwowa przychodnia to nie płaciłam. Wszystko po generanym remoncie z dobtym podejsciem do dzieci.

Doris Kania takie zapoznawczo, przeglądowe fluoryzacyjne.

Emiliab moja to i czasem choć nie za czesto to i 3h umie spać.Za to dziś jak na złość spala 15 minut i dała takiego czadu w autobusie w drodze powrotnej. Dodłownie wyła na cały autobuś aż wkoncu zasneła. Teraz wjechała wózkiem do pokoju pod wiatrak i ona śpi w wóżku a ja sobie siedze przy kompie i odpoczywam.

Kania a ja jakoś nielubie pierogów na słodko i Laura też na słodko pluje.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry