Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Miałam robić na nastepnej wizycie ale ze wzgledu na ciagle stany zapalne i przede wszystkim historie poprzedniego porodu zrobiliśmy teraz i dobrze. Mój gin podchodzi do tego powaznie bo kazał mi jak najszybciej przyjsc ,wazna kuracja antybiotykowa. Nieleczony może prowadzić do przedwczesnego porodu(w poprzedniej ciazy wylądowałąm w 34 tyg w szpitalu ,zatrzymano i nikt tego nie sprawdzil) póżniej przy porodzie wlaśnie pojawil sie stan zapalny odklejone łożysko ,zielone wody ,dobrze że urodzilamwtedy .Wtedy dopiero dano mi antybiotyk . Na szczeście małej nic nie było ,bo u dziecka może powodować wrodzone zapalenie pluc ,sepse . Nie wiem czy do końca to bylo wtedy powodem ale teraz mi pasuje że mogło siwe to przyczynić. Jutro ide wiec do gina żeby to wyleczyć przed porodem bo podobno podanie antybiotyku przy porodzie nie zawsze dzialą wymagane sa 4 godz przed odejściem wód .Mi odeszly pierwsze wody żadnych skurczy. Staram sie bardzo nie panikować bo podobno u wiel,lu kobiet sie wykrywa ale po poprzednim razie wole dmuchać na zimne Kahaaa widzę że też z UKSkąd dokładnie jeśli można wiedzieć?
Ja wlaśnie dziś odebrałam wyniki posiewu i mam nieszczęsnego paciorkowca streptococcus agalactiaeMiałam robić na nastepnej wizycie ale ze wzgledu na ciagle stany zapalne i przede wszystkim historie poprzedniego porodu zrobiliśmy teraz i dobrze. Mój gin podchodzi do tego powaznie bo kazał mi jak najszybciej przyjsc ,wazna kuracja antybiotykowa. Nieleczony może prowadzić do przedwczesnego porodu(w poprzedniej ciazy wylądowałąm w 34 tyg w szpitalu ,zatrzymano i nikt tego nie sprawdzil) póżniej przy porodzie wlaśnie pojawil sie stan zapalny odklejone łożysko ,zielone wody ,dobrze że urodzilamwtedy .Wtedy dopiero dano mi antybiotyk . Na szczeście małej nic nie było ,bo u dziecka może powodować wrodzone zapalenie pluc ,sepse . Nie wiem czy do końca to bylo wtedy powodem ale teraz mi pasuje że mogło siwe to przyczynić. Jutro ide wiec do gina żeby to wyleczyć przed porodem bo podobno podanie antybiotyku przy porodzie nie zawsze dzialą wymagane sa 4 godz przed odejściem wód .Mi odeszly pierwsze wody żadnych skurczy. Staram sie bardzo nie panikować bo podobno u wiel,lu kobiet sie wykrywa ale po poprzednim razie wole dmuchać na zimne