reklama

Październikowe Mamy 2010

Tak mnie brzuch boli ze najchetniej poszlabym spac ae wlaczylam jeszcze pranie wiec musze jeszcze z 2 gidziny posiedziec:crazy: jutro mam tyle roboty ze na sama mysl mnie mfli sprzatanie na blysk wieeelkie zakupy mycie okien wyprawa na myjnie do fryzjera z bartkiem i jeszcze ugotowac jakis obiad wieczorem bedzie moja rodzinka z pl. Chce zeby wszystko bylo na blysk:-)

reklama
Halo

Roxi dzięki :*
Wioli współczuję @
Kania gratulacje ząbka
Dawidowe przepraszam, ze nie odebrałam jak pisałam pojechaliśmy nad jeziorko i tela nie wzięłam.
Czaruś a z chęcią pokaże, ale napisz kiedy będziesz ;-) i z brzucha będziesz się śmiała. Dorisek aż fotki robił, bo brzuch nie do wiary ;-) hehehe

Pojechaliśmy do kryspinowa i cudnie było. Zuu jak do wody weszła to była przeszcześliwa. Foto na galerii. Ahhh

chociaż pojawiam się i znikam to jak wiesz Sarisko ja też czekam z niecierpliwością na to zdjęcie:)

oooo i pisząc się doczekałam....SUPER wyglądasz i wcale nie jak hipcia tylko jak sexi mama:-D:tak:naprawdę fantastyczny brzusio:)

Sarisa cudnie wyglądasz,piękny brzusio!naprawdę sexi mama!:tak:

i tym miłym akcentem już się żegnam,bo po basenie wszystkie siły mi dziś odeszły;-)Spokojnej nocki dziewczyny

Ostatnia edycja:
heja:) nareszcie tu gwarno:)))))))) dzis po pracy skonczylam sprzatac salon w koncu z myciem podlogi i kurzami, zrobilam 3/4 prasowania:)) poszlam do sklepu obuwniczego i kupilam zarypiste butki ( na watku modowym sa):) bylismy tez w dziecinnym bo przeciez mojemu dziecku noga urosla!!!! iesiac temu sandalki 21 a juz za male! no i pani zachwycona Leane " o jaka sliczna dziewczynka" a Leane pokazuje pani wentylator i glosem ryczacego lwa " wentylatoooooooooooooor!!!!!!!!!!!" :)))))) pani zbladla :))) stwierdzila tylko ze ladnie i wyraznie mowi:))))))))))))

po powrocie ze spaceru zabralam pieluszke wlozylam majteczki i kazalam jej wolac jak bedzie siku chciala. zawolala i zrobila do nocnika, a po 10 minutach wola " tatus siku" i zlala sie na podloge:ppp

STRIP sie pojawila!!!:)))) wooow:))))) co tam u was??
SARISKA eeee twojej corci dobrze w brzuszku. posiedzi se puki mao kazje:))))))))))
DAWIDOWE i ROXI ojjj jak wam zazdroszcze spotkania:)))))))))
WIOLI to u mnie bedzie w odwrotna strone: rodzinka w PL bedzie sie szykowac tak na nasz przyjazd:))))))))

reklama
miałam szczęście załapać się na Sariskowy brzuszek...i troszkę cofnąć się wstecz by Was "przelecieć":-DPostaram się jeszcze wdrożyć w ten rytm bb bo tęsknie za Wami bardzo,bardzo...tylko coś brak mi chęci do pisania...może niebawem się to zmieni i dostanę olśnienia i "przeproszę" się z klawiaturą:eek::sorry:Buziaki dla każdej z Was:*:*Dobrej nocki:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry