reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ciaze prowadzi mi polozna, jak to w UK. polskiej kliniki u nas nie ma, zreszta nawet gdyby byla to zostalabym chyba przy NHSie bo ogolnie jestem zadowolona.
Neta0 - napisz cos o sobie, czekasz na synka czy coreczke?

Mnie też prowadzi położna ale właśnie jeżeli chodzi to badania ktorych w UK sie nie stosuje to prywatnie polska klinika wystawia skierowanie na jakie badanie tylko chcesz. Czasem warto skorzystac.

Czekamy na coreczke, nasz pierwszy dzidzius. Maz najpierw chcial synka a jak sie dowiedzial ze bedzie coreczka to juz jego oczko w glowie. Cos o sobie to mam na imie Żaneta, lat hmm... mlodziutka mamuska ze mnie 19 :) A w UK mieszkamy we wschodnim londynie.

Neta0 witaj.

Kahaaa super, że z maluszkiem wszystko ok. Moja kruszyna w 28 tyg ważyła tyle samo. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie infekcji. A czemu chcesz zrobić badanie na paciorkowca? Myślisz, że go masz?

Sylwia85 życzę szybkiego pozbycia się tego paskudnego paciorkowca.

A ja właśnie wróciłam od pediatry ze skierowaniem do ortopedy. Byłam też zapytać ile kosztuje mumomega i w jednej aptece 55, a w drugiej 57. Chyba zarejestruję się w tej aptece na doz.pl. Powiedzcie mi czy jak tam coś kupię to za przesyłkę coś się płaci, gdybym odebrała u siebie w aptece?

A ja właśnie wróciłam od pediatry ze skierowaniem do ortopedy. Byłam też zapytać ile kosztuje mumomega i w jednej aptece 55, a w drugiej 57. Chyba zarejestruję się w tej aptece na doz.pl. Powiedzcie mi czy jak tam coś kupię to za przesyłkę coś się płaci, gdybym odebrała u siebie w aptece?

Sprawdź też na allegro, tam też apteki wystawiają produkty. Ja kupiłam ostatnio w aptece Feminatal z DHA za 57,50zl, a później szukając Musteli na allegro trafiłam przez przypadek na te same witaminy, cena... 39 zł! Więc doliczając przesyłkę wychodzi sporo taniej, a może przy okazji coś jeszcze w takiej aptece zamówisz;)
Ja przy okazji nabyłam Oilatum też w super cenie bo 44 zł!! Około polowy ceny aptecznej! I kilka innych rzeczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry