Baśka_28
Fanka BB :)
My wróciliśmy nie dawno z placu zabaw.Umyłam małego, rozebrałam,zjadł butelkę i zasnął i mam trochę czasu dla siebie
rysia samodzielność samodzielnością ale wiesz jeśli ktoś zgadza się zajmować czyimś dzieckiem to raczej powinien się nim zając a nie puścić samopas
Jeść umie sam, bawić się sam pobawi ale na dłuższą metę trzeba patrzeć na niego bo dzieci to różne pomysły mają zwłaszcza jak ich więcej razem siedzi.
A co do postanowienia z nałogiem to życzę dużo silnej woli :-)Trzymam kciuki!
dawidowe współczuję tak wcześnie rozpoczętego dnia
Ja raz miałam przypadek że Kamil tak wstał wcześnie i nie chciał mi spać popołudniu to był horror
A swoją droga się zastanawiam skąd te dzieciaczki mają tyle siły
kania ja też zauważyłam że burza mojego nie rusza a lekkie skrzypnięcie drzwi lub stuk szklanką potrafi go obudzić

rysia samodzielność samodzielnością ale wiesz jeśli ktoś zgadza się zajmować czyimś dzieckiem to raczej powinien się nim zając a nie puścić samopas
Jeść umie sam, bawić się sam pobawi ale na dłuższą metę trzeba patrzeć na niego bo dzieci to różne pomysły mają zwłaszcza jak ich więcej razem siedzi.A co do postanowienia z nałogiem to życzę dużo silnej woli :-)Trzymam kciuki!
dawidowe współczuję tak wcześnie rozpoczętego dnia
Ja raz miałam przypadek że Kamil tak wstał wcześnie i nie chciał mi spać popołudniu to był horror
A swoją droga się zastanawiam skąd te dzieciaczki mają tyle siły
kania ja też zauważyłam że burza mojego nie rusza a lekkie skrzypnięcie drzwi lub stuk szklanką potrafi go obudzić

i nie ma kto się nim zając bo prawie każdy pracuje albo ma dzieci swoje i nie bardzo mu pasi zajmowaniem się jeszcze czyimś
;-)
ale ja nawet jak wstaje ostatnio o 8 to jestem nieprzytomna