reklama

Październikowe Mamy 2010

witam was i tylko przyznam się was przeleciałam.

Kompot z malinek wyszedł wyśmienity. Teraz lece zrobić obiadek i potem do carrefoura po baterie do zabawek i arbuza.

ja pierdziuuu ale mi dobrze zrobilas:)))))))))))))))))))))))))))))))) chociaz ty :)))))))))
Dzien doberek

Idusia:-):-):-)

Mam takie dziwne pytanie:sorry2: mam sasiadow muzulmanow i z racji ramadanu sluchaja z radia badz tv jakis modlitw niemam nic przeciwko tyle ze slychac to na cala ulice sa to straszne jeki kuba wrecz sue tego boi jak tylko ta wlaczaja on ucieka a jak spi to budzi sie co chwile z placzem wiem ze jest dzuen i kazdy moze sluchac co mu sie podoba ale niebylo by to niestosowne gdybym poprosila zeby troche sciszyli?ogrodki mamy polaczone oni maja pootwierane wszystkie drzwi i strasznie to slychac juz sama niewiem lubie tych ludzi niechce zeby cos sobie zlego pomysleli

znam to na codzien... szczegolnei w piatki i nie tylk oz powodu ramadanu, wiec jesli w sasiedztwie przeginaja to zwracam uwage ze ja im moich piesni katolickich nie puszczam na cala dzielnice a jak ktos jest bardziej uparty to wlaczam techno az sie szyby telepia albo mocny glos JOHNY HALLYDAY'a:))))))))))))))))) fakt: sama muzyka arabska nieraz jest bardzo fajna i taka taneczna do krecenia dupencja ale nieraz jak zaczynaja wycia modlitewne nawet w autach to mozna oglupiec...

KANIA cuper suwaczek

IDA i jak ci ze mna bylo????:))))))) gdyby nie twoj telefon i moja gadula to calkiem mily romansik nie??:)) no i kobietom w ciazy sioe nie odmawia!!! ( mowie o Kani)

MAKUC bo ja sie staram tlumaczyc prosto i krotko:)))))))))

SHE dobrze ze sie lobuzy wybiegaly:) nie ma to jak swieze pwoietrze

DAWIDOWE baterie do arbuza??????????????? a nie pomylilas z wibratorem?:))))))))))))

witam wieczorem:) u nas jest 32 stopnie TERAZ!!!!!!!!! mozna ocipiec!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby nei wiatrak przy zyrandolu to spalabym chyba pod prysznicem... w pracy momentami myslalam ze mi pikawa wysiada bo az mi sie ciemno robilo...czekamy na deszcze i burze bo podobno w nocy i jutro caly dzien ma trzaskac...ale przy tych temperaturach to masakra....
aha, nie wiem czy pisalam ale wazylam sie wczoraj i moje 3 niecale tygodnie diety i do tej pory BEZ DIETY -zjechalam 6 kilo!!! nie odchudzam sie specjalnei ale przestalam chlac piwo i winko, wody duzo pije, zapycham sie pomidorami i ogorkami wiec z tego powodu w bebechu duzo sie nei zmiesci np chlebka:))
pozniej poszlismy podpisac umowe z nowa niania i Leane odwalila cyrk ze myslalam ze jej czyms walne. ledwo zaszlismy to w placz i ona chce do wozka i koniec. zlapalam ja i pokazalam jej ze piesek na nia czekal i rybki w akwarium i dopiero sie uspokoila. do niani podeszla po jakims czasie dopiero, ale za to jak sie rozkrecila to kuniec swiata. spiewala na cale gardlo refren pisoenki swojej o marynarzu i potem tanczyla na srodku salonu i spiewala " jajajajajaja" tak ze chyba caly blok ja slyszal:)))))))))) okazalo sie ze niania jest z 81 rocznika czyli mlodsza ode mnie !!! ja bylam pewna ze ona ma ponad 40 i to tak kolo 44-45 lat. pozniej przyszedl maz niani to Leane do niego zeby szczerzyla bo jej maz ma brodke a moja glizda jak maz jest nieogolony to lubi bo ja smyra a ta sie smieje:))) jego sie nie bala wcale. jak wyszlismy od niej to na dole zesmy sobie siedli na lawce i tam taka murzynka byla z coreczka mniejsza od mojej i sluchala muzyki z telefonu a Leane.... poszla do niej stanela przed nia i zaczela tanczyc:))))))))))) myslalam ze padne:) a ta coreczka tej babki na dupce skakala u niej na kolanach:))))))))no i tyle. jutro ide na targ z rana a potem do pracy://////::

reklama
halo dziewczynki
Kanius noz piekny suwaczek:-).
Idusia :-),..myslalam wczoraj o Tobie i sie pojawilas :-). pisz pisz love ya
Renatka,Kania,Ones a ja Wam zycze zdrowiutkich bobasków płeć naprawde nie jest wazna.
Dawidowe padłam z tej kupy na dywanie. A kompot ze sliwek i ja uwielbiam i zelki tez.
She witaj
Sheeney szkoda, ze o Ciebie juz neidługo leca. a tych wakacji to i ja zazdraszczam

a w StW bylo super, troszke za duzo chodzilam ale wypoczelismy. Male wakacje zaliczylismy, dziadki sie cieszyly i Zuu tez.
Dzis juz w domku. Polozna byla i powiedziala, ze Polcia w oczach rosnie , zapisywala rózne rzeczy i o to ile mala ma mowie 13 dni , a ona ze nie dowiary bo wyglada na miesiac ;-). Dzis bylismy sasiadow odwiedzic, bo urodzila corcie tydzien po mnie i jej córcia w porownaniu z moja jest malutka, ale taka kochana i ma taka malutka glowke nie to co moja wyglada jak miesieczne dziecko ...ze tez nie moge urodzic małych dzieci hehehe ;-)

póki co to tyle

She witam i ja nową mamusię!
Kaniuchna wiellllkiiie gratulacje :*
Dziulka a nie było mnie bo mój P okupacje kompa urzadził.
A mała ma katarek mam nadzieje ze jej przejdzie bo w poniedzialek jedziemy i mam nadzieje ze te leki jednak coś dają...az calymi dniami od środy wieczorem mysle żeby tylko ten katarek ustapił jak narazie pocieszam się że oddycha normalnie nie tak jak ostatnio bo już nie chce szpitali...ze az mi sie plakac chce jak pomysle o tym ...

A Amelka jak rano usłyszała to cały dzień latała za mną i "włączać mi muche molocie" czyli nową piosenke jaka wyczaiła na mini mini "mucha w mucholocie" już mam dosyc tej piosenki...

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki :-)

Melduje się mega zmęczona i w jakiejś takiej nie najlepszej formie ... powrót do pracy po urlopie był bolesny, szczególnie że Patryk po wakacjach daje nam troche w kość, oj rozbestwiło się dziecko ;-)

Na kompa wogóle czasu nie mam, w pracy mam mega "pałera" a w domu padam na pyszczek :baffled: Ehhh nawet na pisanie za bardzo siły nie mam ... Mąż wybył na pifko, ja z Patrykiem siedziałam na placu zabaw do 21 a zasnął dopiero koło 22 i jestem wykończona :-( Naszczęście jutro spotykam się z psiapsiółą, a w poniedziałek ide na piwko ze znajomymi, więc może troszke się odstresuje, albo jeszcze bardziej będę zmęczona :eek::-p

kania, twój nowy suwaczek jest poprostu wspaniały :-) Ściskam was mocno!! :*

sarisa, spodziewaj się gości, jeśli wszystko dobrze pójdzie :rolleyes2::rofl2:

ida, :*

dawidowe, to Patryk był wczoraj lepszy, siedział w łóżeczku bo szedł na drzemke i zamiast zasnąć to zrobił kupke po czym zdjął sobie pieluszke i wysmarował siebie i łóżeczko :szok::no::ninja2::rofl2::crazy::oo: Naszczęście ja byłam w pracy i mąż musiał ogarnąć sytuacje :laugh2::laugh2::laugh2:

Oooo mój królewicz własnie wrocił chwiejnym krokiem do domu :rofl2: Dobrej nocki ...

hahah dziulka, chyba chcesz żebym nie miała na czym jeść i w czym pić :-p:-D

dawidowe, ja też żałuje że tego nie widziałam :rofl2: ale spisał sie bo po moim powrocie nawet śladu po tym incydencie nie zostało, chociaż zapach jeszcze jakiś czas się unosił :baffled:;-)

królewicz już chrapie a ja zamiast spać to forum nadrabiam :happy2:

ROXI niech zyja talerze i kubki jednorazowe:))))) na upartego po glebsze analizie wymyslilam ze mozna zyc bez mycia garow!!! i uzywania ich!!! przeciez mamy talerze kubki sztucce jednorazowe, i... naczynia tez- takie na zapiekanki do piekarnika:) mozna codziennie robic inna zapiekanke w takich foremkach aluminiowych, mozna przeciez piec w nich ciasto tak samo wiec problemu niet:))

witam porannie bo spac nie moge... duszno przed burza i deszczem... mozna oglupiec..... ledwo zyje....mloda wlasnie wstala, spadam:)

reklama
sobotnie dzień dobry z upalnego LBN mówię :-D
wzorem DAWIDOWE niebawem Was przelecę (szybko i sprawnie), póki co idę coś zjeść i łepetynę umyć.

P.S. wczoraj usnęłam ok. 20 i spałam do 7.15 dzisiaj :szok::szok::szok::confused::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry