DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam was i tylko przyznam się was przeleciałam.
Kompot z malinek wyszedł wyśmienity. Teraz lece zrobić obiadek i potem do carrefoura po baterie do zabawek i arbuza.
ja pierdziuuu ale mi dobrze zrobilas
Dzien doberek
Idusia:-):-):-)
Mam takie dziwne pytaniemam sasiadow muzulmanow i z racji ramadanu sluchaja z radia badz tv jakis modlitw niemam nic przeciwko tyle ze slychac to na cala ulice sa to straszne jeki kuba wrecz sue tego boi jak tylko ta wlaczaja on ucieka a jak spi to budzi sie co chwile z placzem wiem ze jest dzuen i kazdy moze sluchac co mu sie podoba ale niebylo by to niestosowne gdybym poprosila zeby troche sciszyli?ogrodki mamy polaczone oni maja pootwierane wszystkie drzwi i strasznie to slychac juz sama niewiem lubie tych ludzi niechce zeby cos sobie zlego pomysleli
znam to na codzien... szczegolnei w piatki i nie tylk oz powodu ramadanu, wiec jesli w sasiedztwie przeginaja to zwracam uwage ze ja im moich piesni katolickich nie puszczam na cala dzielnice a jak ktos jest bardziej uparty to wlaczam techno az sie szyby telepia albo mocny glos JOHNY HALLYDAY'a
KANIA cuper suwaczek
IDA i jak ci ze mna bylo????
MAKUC bo ja sie staram tlumaczyc prosto i krotko
SHE dobrze ze sie lobuzy wybiegaly
DAWIDOWE baterie do arbuza??????????????? a nie pomylilas z wibratorem?
witam wieczorem
aha, nie wiem czy pisalam ale wazylam sie wczoraj i moje 3 niecale tygodnie diety i do tej pory BEZ DIETY -zjechalam 6 kilo!!! nie odchudzam sie specjalnei ale przestalam chlac piwo i winko, wody duzo pije, zapycham sie pomidorami i ogorkami wiec z tego powodu w bebechu duzo sie nei zmiesci np chlebka
pozniej poszlismy podpisac umowe z nowa niania i Leane odwalila cyrk ze myslalam ze jej czyms walne. ledwo zaszlismy to w placz i ona chce do wozka i koniec. zlapalam ja i pokazalam jej ze piesek na nia czekal i rybki w akwarium i dopiero sie uspokoila. do niani podeszla po jakims czasie dopiero, ale za to jak sie rozkrecila to kuniec swiata. spiewala na cale gardlo refren pisoenki swojej o marynarzu i potem tanczyla na srodku salonu i spiewala " jajajajajaja" tak ze chyba caly blok ja slyszal
mam sasiadow muzulmanow i z racji ramadanu sluchaja z radia badz tv jakis modlitw niemam nic przeciwko tyle ze slychac to na cala ulice sa to straszne jeki kuba wrecz sue tego boi jak tylko ta wlaczaja on ucieka a jak spi to budzi sie co chwile z placzem wiem ze jest dzuen i kazdy moze sluchac co mu sie podoba ale niebylo by to niestosowne gdybym poprosila zeby troche sciszyli?ogrodki mamy polaczone oni maja pootwierane wszystkie drzwi i strasznie to slychac juz sama niewiem lubie tych ludzi niechce zeby cos sobie zlego pomysleli
Ehhh nawet na pisanie za bardzo siły nie mam ... Mąż wybył na pifko, ja z Patrykiem siedziałam na placu zabaw do 21 a zasnął dopiero koło 22 i jestem wykończona :-( Naszczęście jutro spotykam się z psiapsiółą, a w poniedziałek ide na piwko ze znajomymi, więc może troszke się odstresuje, albo jeszcze bardziej będę zmęczona 

Naszczęście ja byłam w pracy i mąż musiał ogarnąć sytuacje