Agusinka
Fanka BB :)
Nie wiem czy pozwolą ale powiedziałam pielęgniarce co jest to zwróciła uwage matce żeby jakieś ciasteczka mu przywiozła jeszcze coś do picia jakiegos pączka jak lubi podjeść a lubi bardzo a ta matka jakaś też nie do*** teraz siedzi i cos pierdzieli...a co do lekarki to niepamietam jak jej na nazwisko coś Jobs czy jakoś tak jutro jak będzie to powiem jej żeby zleciła wymaz z gardła bo może tam siedzą bakterie wywołujące zapalenie płuc jak kiedyś u mojego braciaka syna bo dzisiaj jest taka pielegniarka taka typowo ekologia żadnych konserwantów i wogóle tylko zdrowe warzywka i owocki może ja kojarzysz a tak apropo tej naszej lekarki to akurat trafiła się ta co miala nas zeszłym razem ona też jest wporzadku a jesteśmy za mlecznymi drzwiami i w sali 3 i przepraszam że tak bez składu i ładu ale mała wstała i wisi na mnie bawić bawić i iść paniom zanieść kubeczki po lekach.
A płatki to moje dzieci moga jesc w kazdej ilosci i zawsze tak lubią
A płatki to moje dzieci moga jesc w kazdej ilosci i zawsze tak lubią
Chociaż nie moge powiedzieć że odpoczełam bo cały czas biegałam za moim psotnikiem 

. A pociągiem z dwójką to chyba nie dała bym rady i M mnie nie puści. Chociaż dzieciaki to mają podróż za darmo. Ale te pociągi są tragiczne, gdybym miała pewność, że szynobus pojedzie to bym się spakowała i nawet do Katowic dojechała, mam tam koleżankę.