reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie wiem czy pozwolą ale powiedziałam pielęgniarce co jest to zwróciła uwage matce żeby jakieś ciasteczka mu przywiozła jeszcze coś do picia jakiegos pączka jak lubi podjeść a lubi bardzo a ta matka jakaś też nie do*** teraz siedzi i cos pierdzieli...a co do lekarki to niepamietam jak jej na nazwisko coś Jobs czy jakoś tak jutro jak będzie to powiem jej żeby zleciła wymaz z gardła bo może tam siedzą bakterie wywołujące zapalenie płuc jak kiedyś u mojego braciaka syna bo dzisiaj jest taka pielegniarka taka typowo ekologia żadnych konserwantów i wogóle tylko zdrowe warzywka i owocki może ja kojarzysz a tak apropo tej naszej lekarki to akurat trafiła się ta co miala nas zeszłym razem ona też jest wporzadku a jesteśmy za mlecznymi drzwiami i w sali 3 i przepraszam że tak bez składu i ładu ale mała wstała i wisi na mnie bawić bawić i iść paniom zanieść kubeczki po lekach.

A płatki to moje dzieci moga jesc w kazdej ilosci i zawsze tak lubią

reklama
Czesc dziewczynki

Sariska ciesze sie ze dziewczynki sa takie grzeczne nic tylko braciszka im sprawic
Dawidowe bylam u sasiadow ale mozesz stukac pukac wolac nic nie slyszeli poszlam na spacer po powrocie juz bylo cicho ale jak sie powtorzy to juz im nie podaruje .Chce ci sie do pracy wracac?
Agusinka bardzo si wspolczuje ze malutka znowu musi byc w szpitalu duzo zdrowka dla niej a dla ciebie sily wakacje jeszcze sobie odbijecie
Ragna na kiedy macie tego psychologa?chyba ze pisalas a ja niezauwarzylam to sorki
Roxi fajnie ze urlop udany

No nic wiecej nie dam rady napisac gdyz dzieci i chlop mnie wzywaja

Agusinka ja najgorzej wspominam taką pielęgniarkę taką grubą z wielkim podgarlem bo taka menda była aż ją z panem co mieszkał ze mna na sali załatwiliśmy że jej się głupio zrobiła i zamknęła japę i wiecej nie ględziła. A najlepiej to taką z długimi włosami z kwiatem we włosach i czerwonych kabaretkach i czerwonych wymalinowanych polikach.

Wioli nie chce mi się jak cholera ale jakie mam wyjście. Jeszcze tylko jutro a we wtorek musze na 7 zawieść małą do mamy i potem o 16 pojechać po nią. W środe już do żłobka to trochę mnie wożenia. Ja do pracy chętnie ale zaczynają mnie męczyć dojazdy a zwłaszcza nienawidze powrotów.

O moje własnie ziewneło i zlazło do łóżeczka. Lece założyć pieluche i dam mleko i może będę miała z głowy.

Ja dosłownie na sekunde ;-)

Pospałam dzisiaj do 10 :-) a potem cały dzięń spędziliśmy na działce, Patryk się wybiegał i wyszalał a ja się opaliłam :cool2: Chociaż nie moge powiedzieć że odpoczełam bo cały czas biegałam za moim psotnikiem :dry::happy2:

A teraz psychicznie się przygotowuje na poniedziałek :baffled:

Aaaa u koleżanki wczoraj było bardzo sympatycznie, napiłyśmy się piwka, zjadłyśmy lody i pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym :-)

Buziole śle i postaram się odezwać jakoś w tygodniu :*

hej laseczki witam Was po dłuższej nieobecności,Sariska mnie wywołała z lasu ;-)troszkę mnie upał zmulił a jeszcze młodą biegunka dopadła i się męczyłyśmy z pieruństwem,już lepiej bo jedna kupka na dzień ale jeszcze nie taka jak powinna no ale najgorsze za nami.A wogóle to jakaś upierdliwa się w tym tyg zrobiła i piszczy jak jej coś nie pasuje ale myślę że się wyprostuje za niedługo.Pozdrawiam was serdecznie:-)

Witam!
Weekend minął oczywiście za szybko. Nie miałam za bardzo kiedy zaglądać, bo mąż też na kompie siedział, albo na dworze byłam. Popołudniami wyjeżdżaliśmy. W pt i dziś były odwiedziny u rodziny, a wczoraj pojechaliśmy na pustynię. Fajnie było, zdjęć dużo zrobiliśmy. Dzieciaki się wyszalały. W planach miałam wystawienie kilq aukcji na alledrogo, ale nie było kiedy.
Zmykam
Do chyba jutra.

Dawidowe pomyliłam się nasza pani dr sie Lichocka czy jakos tak nazywa nie pamietam bo jej nazwisko miałam na wypisie z zeszłego razu a ona go zabrala do karty dołączyła co do tej grubej to jest tu kilka takich a dzisiaj jest taka młoda chuda nie za wysoka z oczami lekko wyłupiastymi i pomalowana na niebiesko fajna kobitka i podobna do mojej siostry Amelka jak ja zobaczyła to tylko ciocia i ciocia laleczki pod pache pod drzwiami i cioci i pomachac jej i zobaczyć co ona robi to dzis miałyśmy troche luzu bo nas tylko troje pacjentów jest i nikt się nie kręcil z lekarzy to troche tam do niej zaglądała a co do pani w czerwonych polikach to ten facet co z nami był na sali ze swoim synkiem to nazwał ja dzióbek bo ona czasem taki dzióbek strzeli ale ona to chyba na imie ma ewa taka fajna babeczka przebojowa że aż miło się z nią rozmawiało i żartowała i pogadała z nami chwile najpierw innym dzieciom zrobiła kroplówki później jak im pozdejmowała to przyszła do naszych i tak gadu gadu i godzine gadaliśmy a jeszcze jej nie było może jakoś w tygodniu będzie miała dyżur .

SARISKA wejdz na zamkniety bo mamy propozycje spotkania 19 sierpnia tylko np Alicji bardziej by pasilo w katowicach , mnie krakow albo katowice , to samo Elona, chyba ze beda dwa spotkania i dwa terminy?? choelrka nie wiem jak to zorganizowac a czasu coraz mniej:)

nie wiem jak ELONA i RAGNA czy reflektowalyby na Katowice?? bo jesli wola KRK to wtedy KRK by wchodzil w gre tak samo tylko moze inna data?? MALEJ MI 19 nie pasuje za chiny bo wiadomo. ehhhhhhhh powysylajcie mi na priv wasze numery telefonow ze jak bede w PL to kupie startowke jakas z polskim numerem i latwiej bedzie sie odnalezc w razie cos:)

hejka

widzę, że się szykuje spotkanie. Ja bym przyjechała, ale nie jestem aż tak mobilna, a M pracuje, więc mi się nie uda:wściekła/y:. A pociągiem z dwójką to chyba nie dała bym rady i M mnie nie puści. Chociaż dzieciaki to mają podróż za darmo. Ale te pociągi są tragiczne, gdybym miała pewność, że szynobus pojedzie to bym się spakowała i nawet do Katowic dojechała, mam tam koleżankę.

reklama
Helou.
Kroma to przyjedź sama. ;-)
Agusinka zdrówka dla Amelki. Oby się wyjaśniło skąd to choróbsko się bierze. Wakacje jeszcze nie jedne przed Wami. Skoro się nie udało teraz to może jakiś wyjazd weekendowy wypali?
Ikaa no wreszcie się pojawiłaś. :-) Lenka może prze chorobę taka się zrobiła, a piszczenie na pewno minie. Wyobrażasz sobie 20latkę zachowującą się w ten sposób? ;-):-D
Wioli a od kiedy to dziecko i chłop ważniejsi od bb? ;-):rofl2:
Sarisa może pomyśl nad zakupem komputera z podwójnym doładowaniem, coby posty już nie znikały.:-p
Dziulka a już myślałam, że się o Ciebie pobili jak napisałaś o tej niezdrowej sytuacji. :rofl2: A deszcz widzę, że zaszalał. :-D

No chociaż trochę nadrobiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry