reklama

Październikowe Mamy 2010

Na danie jej pospać.
Lecę na gallery wkleić coś.

Przyznawać się, która mi podwędziła pałąk od wózka wielofunkcyjnego?

Ostatnia edycja:
reklama
miałam się w dzień rozpisać ale przyszedł mój tata i odsiadłam się od kompa. moja druga połowa się zainstalowała już w tym domku mówi że to najlepsze miejsce od 6 lat jak jeździmy w koncu co by nie było to ja je znalazłam :-):-) a niech sobie odpoczywają troche popadało u nich ale po godzinie się pogoda poprawiła a pan właściciel był na tyle miły że nie policzył tak jak było w planach na 4 dorosłe osoby i jedno i pół dziecka tylko 3 i jedno całe dziecko:tak:

Dawidowe powiem Ci że to normalnie zamach w biały dzień tobie zrobili 4 stówy ich chyba p**** no niema co szukaj tańszego no u mnie płacimy 1.000 za 3 pokoje samych opłat ale mieszkamy z rodzicami do czasu aż nie pójdę do pracy i nie będzie problemu ze zdolnością kredytową ale mój mi ostatnio powiedział że szuka ziemi tam kolo jego rodziców tak pod budowe bo mieliśmy rolną pod lasem niby nie problem w gminie załatwić na budowlaną ale jakby mi przyszło kawał taki odsnieżać czy jak by ktoś mnie tam napadł to nawet nikt nie zauważy...ale wracając do tematu szukasz mieszkania na Grochowie czy szalejesz gdzieś bliżej centrum?
Kania a co to są dolegliwości ciążowe??:szok: ja tam niemiałam ale podobno pierwszy i ostatni trymestr najgorszy ze zgagą nudnościami itp. ale trzymaj się szybko zleci po 20 leci z górki:tak:

witam wieczorkiem. ogolnie jest niezle. wp racy atmofera sie troche oczyscila... jutro Leane chrzest bojowy u niani- pierwszy raz bedzie tam spac i jesc. normalnie mam stresa. dzisiaj w poludnie kotleta mielonego jak reka wrypala w calosci a fasolke i ziemniaczki to jak ptaszek podziubala. ciekawe jak bedzie u niani....

Ragna oblukałam fotki. Świetne są. Na pewno do Ustronia pojadę, może nawet na weekend. Napisz mi gdzie byliście na tym zdjeciu z muchą czy czymś takim i z tygrysem. Obstawiam, że to jakieś zoo, ale nie wiem gdzie.
Agusinka super wybrałaś w takim razie. To za rok znowu to samo miejsce tym razem już wszyscy?
Dziulka będzie dobrze, bo jakżeby inaczej.

Zmykam zaraz lulać, jak tylko łazienka się zwolni.

Ostatnia edycja:
Ja wie że zawsze dobrze wybrałam mój mi to co i raz powtarza że umiem dokonać doskonałego wyboru bo tego kwiatu pół światu a wybrałam taki jeden egzemplarz na męża :rofl2:

a ja znowu Was nie nadrobię. Alicja właśnie wylała wiadro z wodą do czyszczenia podłóg i okrzyczana zachowuje się tak, jakbym to ja była zła, bo się wkurzyłam :confused::baffled::szok::no:

reklama
Heloł heloł :-)

Melduje się z pracy ... chociaż nie powiem żebym pracowała ;-) Dzisiaj mamy luźniejszy dzień a po pracy idziemy na pifffko ... żyć nie umierać :cool2:

e-lona wszystkie się na balkonach opalają :-p

makuc, reakcja twojej Alutki wcale mnie nie dziwi, wręcz jakbym Patryka widziała ;-)

kaniuś, co sie dzieje ? Nie denerwuj się kochana :*

My od jutra znowu do żłobka po miesięcznej przerwie, jestem ciekawa czy się mój szkrabek nie odzwyczaił troszke i jak zareaguje :sorry2:Wczoraj siedział z dziadkiem i płakał prawie jak sobie już poszedł, a dzisiaj został z teściową i troche się denerwuje bo spał jak wychodziliśmy, zobaczy nas dopiero po 16 ... nie lubie tak :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry