reklama

Październikowe Mamy 2010

5000 razy do was piszę hehe
Gratki. To co z tej okazji nam tu stawiasz? ;-)
Dawidowe w takim razie muszę się do Ciebie zakraść i pałąk odebrać. :-D Jaki miałaś wózek, firmówka jakaś? Zastanawiam się czy i mój tak szybko się sprzeda. Muszę jakieś gratisy dorzucić.
Kania zdrówka. Co do pracy to ja też niedoceniona się czuję i dlatego nie mam zamiaru się przemęczać. :-p Może jednak na to L4 idź. Kasy więcej będziesz miała.
Wersalki czyszczeniem zajął się mąż. Woda z płynem + szczotka.
Emilia zdrowia dla Kuby życzę.
Baśka i dla Twojego Kamilka zdrówka.
Ragna na pewno tam się wybierzemy, może nawet na weekend i wtedy o Pszczynę i żubry o których Mała_mi pisała zahaczymy. A ten tygrys to też w Ustroniu?
Mała_mi kciuki za szczepienie trzymam. A co do pustyni to jedziesz, jedziesz, parkujesz, wysiadasz, idziesz i tyle. :-)Nic się nie płaci. No i trzeba podjechać od północnej strony jadąc przez Chechło. A jak masz ochotę na grzybobranie to do południowej części się skierować trzeba. :-)

reklama
e-lona jak w gratisie dasz Laurę to jeszcze zarobisz na wózku a nie stracisz. Napewno sprzedać migiem.
A wózek to był Bebetto Vulcano. Nie jakiś tam super znanej firmy. Ale byłam zadowolona. Dzieci nie planuje wiec tylko od roku zagraca pokój.

Dawidowe dobre. Każdy by takie odchowane dziecko chyba chciał. :-D Jednak ja mam na myśli co innego dorzucić. Zrobię taki wypasiony zestaw i niech tylko nie znajdzie się chętny to ojjojjoj.

Dawidowe gratuluję 5000 :-)
E-lona pomyślę, pomyślę :-)
A któraś z Was ma bujak do sprzedania po okazyjnej cenie?
Dla Oliwii miałam pożyczony ale szybko oddałam bo panna nie chciała w nim spędzać ani chwili.
No chyba, że znów pożyczę na próbę jak będzie trzeba.
Póki co to nic ni sprzedawałam po Olwii, i dobrze bo teraz mi się przyda, część rzeczy jest u sister, jak Ania wyrośnie to wrócą do Nas i tak będzie rodzinnie krążyć hahah "torba wyprawkowa".

Ostatnia edycja:
Kania u nas tak ubranka krążą od 7 lat jak kupiliśmy męża siostrze małej ubranko na pępkowe 7 lat temu tak i moja Amelka to nosiła a przed nią Jula i mikołaj się załapali a teraz odłożyłam to i mojego brata dziecko sie jak urodzi to będzie miał/a jedynie co przy Amelce wózek kupiłam i butelkę i smoka no i pieluchy się nie uchowały (rzecz jasna)
Dawidowe to co trzeba oblać :tak: my jestesmy od soboty ale jak zaczęli czyścić jej nosek takim ssakiem co głęboko wchodzi to jest znaczna poprawa on ciągnie lepiej niz zwykła frida czy coś podobnego. kurcze jak nie wyjdę do 6 to będziemy miały daleko się spotkać

Basia to nie za wesoło masz najgorsze są wymioty bo to strasznie gardło podrażnia...zdrówka dużo.

A dzisiaj jak włączyłam Amelce disco robaczki to cała ni ręką ni nogą do póki się baja nie skończyła i nie zauważyła nawet że na pół godziny wyszłam zadzwonić do mojej ferajny. tylko nam się łóżko zacięło i musiałam stawać na stołek żeby ją wyciągnąć bo tu takie wysokie te wyrka są.

E właśnie te szczepienia to jakie są te skojarzone czy wg normalnego kalendarza? te 16-18 mcy? bo ja miałam ostatnie w marcu...pisać szybko o co cho!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry