Hello,
my wczoraj poszliśmy do przychodni na to szczepienie,ale jak rozebrałam Łukasza to lekarz stwierdził że Łuki jest coś za blady no i stwierdził że nie zaszczepi na razie go, tylko wypisał nam skierowanie na badania= morfologia i żelazo. Tak więc jutro z rana lecę do przychodni to pobrać, ja nie wiem jak moje dziecko to wytrzyma w sensie na czczo, jak on mleko musi mieć jak oczy ledwo co otworzy. No nic będę musiała zapakować butle w termos i dać w przychodni po pobraniu krwi.
Nareszcie też zmierzyli i zważyli młodego ( napiszę w odpowiednim wątku).
Tak więc w czwartek rano idziemy pobrać krew a po południu do ortopedy eh...
dawidowe ja to się nie dziwię że Laura Ci pada po 18 bo skoro tak wcześnie bidulka musi wstawać , to musi kiedyś się wyspać no nie ;-). Ciocia klamocia , dobre
E-lona a my do tego Parku Leśnych niespodzianek chyba wybierzemy się w tą niedzielę:-)
kania ale to tak fajnie że takie rzeczy po dzieciach się jeszcze komuś przydają, teraz siostra pokorzysta, potem CI odda i będziesz miała dla dzidziusia. Ja np te lepsze rzeczy też zostawiam, chociaż u mnie kolejne dziecko chcę mieć jak będę mieć 30-stkę tak więc jeszcze z 6 lat.
ika ja jak szukałam sukienki na ślub znajomych i na nasz drugi dzień wesela to nieźle się wkurzałam, bo nic nie było fajnego. Ja np nie cierpię sukienek na ramiączkach a większość takich jest... No ale dzięki Bon Prixie kupiłam sobie sukienkę na ślub znajomych jak i potem jeszcze inną na swój drugi dzień ślubu;-)
Nie wiem czy się Wam chwaliłam ale w piątek wieczorem moje koleżanki z C-na robią mi wieczór panieński