Kania78
...
Makuc spakować można szybko - zawartość szafy w dwie ręce i przez okno, może na koniec świata nie doleci ale dobre i to :-) Szkoda że ulubiony ochroniarz w pracy się nie pojawił ale może jutro będzie :-) Spokojnej pracy :-)
Baśka super, że masz pomoc przy Kamilu, zawsze to na chwilę razem się zajmą i pobawią a Ty w spokoju ugotujesz coś czy nawet łykniesz kawki :-)
Baśka super, że masz pomoc przy Kamilu, zawsze to na chwilę razem się zajmą i pobawią a Ty w spokoju ugotujesz coś czy nawet łykniesz kawki :-)

może dlatego że to córka jego chrzestnej

:-) więc czasu na gotowanie nie będę miała 
Położyliśmy się po północy,a o 6.00 już musieliśmy wstawać bo wyjazd zaplanował na 7.00.A ja zamiast odpoczywać po tym wszystkim to właśnie staram się odgruzować moje mieszkanie bo nie sprzątałam 3 dni
,no ale musiałam się trochę poduczyć do tej rozmowy.Bałagan jak nie wiem co,pranie,prasowanie itd...Może do późnego popołudnia się ogarnę z tym wszystkim.Na razie nie czytam,zajrze jeszcze wieczorem na spokojnie.I dziękuję wszystkim,które trzymały kciukiiiii:-)ale trzymać nadal proszę hehe