reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie mam na tyle czasu, żeby śledzić Was na bieżąco, dlatego nic nie piszę, bo głupio tak zaglądać nie wiedząc dokładnie co u Was, a gadać tylko o sobie :/
Wątki tematyczne to jeszcze, ale główny to nie nadążam hahaha za bardzo gadatliwe jesteście :P I jakoś się wbić nie mogę :P

U nas jakoś leci :) Z aktualności to zaczęliśmy chodzić do logopedy, bo Daniel ma średnie chęci na gadanie :P I próbujemy coś z niego wydusić :) Prawdopodobnie ma to związek z tym, że miesiąc wcześniej się urodził i miał problemy ze ssaniem/jedzeniem, ale jesteśmy dobrej myśli, szybko powinien nadrobić :) A tak poza tym to mały buntownik i terrorysta :P

reklama
Hej widzę,że humorki dopisują:-)E-Lona to faktycznie taka cicha woda,a teksty takie,że siedzę i się śmieję pod nosem:tak:Idulcu to nie mów w takim razie jaki biznes,ale kiedyś się pochwal,a na razie kciuki za powodzenie wszystkich planów!:-)Makuc a ja tam nie wiem o co Ci chodzi,my przeprowadziłyśmy z Wioli bardzo poważną wymianę zdań na temat szacunku dla pracy moderatora:-p:-p:-p:-DMała-MI będzie dobrze,zobaczysz to będzie piękny dzień i wszystko samo się poukłada:tak:Dawidowe może jak spokojnie śpi to jutro już będzie lepiej.Kaniu witaj po powrocie :-***.Concita hello:-)Roxi i Tobie kolorowych.

I więcej nie pamiętam bo z pamięci piszę.Na tyle mnie stać tego wieczora,idę spać.Jutro będa mi zmieniać rury kanalizacyjne.Musze wody ponabierać w gary i coś tam jeszcze miałam,ale już zapomniałam:sorry2:Może fajeczka mi przypomni.BUźki i dobrej nocki...

moriam może i nie kierują, sama się skierowałam hahah chodziło głównie o to, że brak u niego naśladownictwa dzwięków, np. zwierzątek, no i pomimo, że mówi sylaby typu mama tata baba itp. to nie kieruje ich do konkretnych osób, tylko jest to takie klepanie w kółko.

Moriam dla słabego zawodnika to i odpowiednia ilość % w jakimś trunku się znajdzie.
Concita na pewno Danielkowi wkrótce buzia zamykać się nie będzie.

A czemu Wy wszystkie myślicie, że ja to cicha woda? :dry::confused::cool2:

A wporządku Elona ja mam chęć się napić...i ostzregam moge wiele % pomieścić :tak:
Moriam ja tam nic nie kupuje jedynie co buty Juli bo tak to wszystko ma jedna po drugiej a starsza po kuzynce więc mam na czym przyoszczędzić :)

reklama
hej Mamusie:)
Napiszę tylko tyle że żyje...pisać jakoś nie mam weny (bo żem zmęczona imprezowaniem:sorry2:)ale za to wszystkie Was cieplutko pozdrawiam i życze Wam dobrej nocy:tak::-)Jutro postaram się "wpaść" na dłużej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry