• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie mam na tyle czasu, żeby śledzić Was na bieżąco, dlatego nic nie piszę, bo głupio tak zaglądać nie wiedząc dokładnie co u Was, a gadać tylko o sobie :/
Wątki tematyczne to jeszcze, ale główny to nie nadążam hahaha za bardzo gadatliwe jesteście :P I jakoś się wbić nie mogę :P

U nas jakoś leci :) Z aktualności to zaczęliśmy chodzić do logopedy, bo Daniel ma średnie chęci na gadanie :P I próbujemy coś z niego wydusić :) Prawdopodobnie ma to związek z tym, że miesiąc wcześniej się urodził i miał problemy ze ssaniem/jedzeniem, ale jesteśmy dobrej myśli, szybko powinien nadrobić :) A tak poza tym to mały buntownik i terrorysta :P

reklama
Hej widzę,że humorki dopisują:-)E-Lona to faktycznie taka cicha woda,a teksty takie,że siedzę i się śmieję pod nosem:tak:Idulcu to nie mów w takim razie jaki biznes,ale kiedyś się pochwal,a na razie kciuki za powodzenie wszystkich planów!:-)Makuc a ja tam nie wiem o co Ci chodzi,my przeprowadziłyśmy z Wioli bardzo poważną wymianę zdań na temat szacunku dla pracy moderatora:-p:-p:-p:-DMała-MI będzie dobrze,zobaczysz to będzie piękny dzień i wszystko samo się poukłada:tak:Dawidowe może jak spokojnie śpi to jutro już będzie lepiej.Kaniu witaj po powrocie :-***.Concita hello:-)Roxi i Tobie kolorowych.

I więcej nie pamiętam bo z pamięci piszę.Na tyle mnie stać tego wieczora,idę spać.Jutro będa mi zmieniać rury kanalizacyjne.Musze wody ponabierać w gary i coś tam jeszcze miałam,ale już zapomniałam:sorry2:Może fajeczka mi przypomni.BUźki i dobrej nocki...

moriam może i nie kierują, sama się skierowałam hahah chodziło głównie o to, że brak u niego naśladownictwa dzwięków, np. zwierzątek, no i pomimo, że mówi sylaby typu mama tata baba itp. to nie kieruje ich do konkretnych osób, tylko jest to takie klepanie w kółko.

Moriam dla słabego zawodnika to i odpowiednia ilość % w jakimś trunku się znajdzie.
Concita na pewno Danielkowi wkrótce buzia zamykać się nie będzie.

A czemu Wy wszystkie myślicie, że ja to cicha woda? :dry::confused::cool2:

A wporządku Elona ja mam chęć się napić...i ostzregam moge wiele % pomieścić :tak:
Moriam ja tam nic nie kupuje jedynie co buty Juli bo tak to wszystko ma jedna po drugiej a starsza po kuzynce więc mam na czym przyoszczędzić :)

reklama
hej Mamusie:)
Napiszę tylko tyle że żyje...pisać jakoś nie mam weny (bo żem zmęczona imprezowaniem:sorry2:)ale za to wszystkie Was cieplutko pozdrawiam i życze Wam dobrej nocy:tak::-)Jutro postaram się "wpaść" na dłużej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry