Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
EEEE
A kto będzie ze mną pił?
No i se wsystkie polazly.![]()
i też zanosi się na coś mokrego - jak se pomyślę ze "to coś" za oknem to sierpniowa pogoda to same niecenzuralne epitety mi do głowy przychodzą

Mały trochę w nocy popłakiwał,ale nie wstając ze swojego łóżka powiedziałam, że jestem i żeby się położył i w sekundzie już leżał i spał.U nas wyszło dziś nawet słonko,wow!Teraz Krzyś poszedł z moja mamcią na spacerek a ja biorę się za sprzątanie.Siebie też może ogarnę,bo mąż wraca z urlopu dziś wieczorem,to trzeba jakoś wyglądać;-)
I też się śmialiśmy,że to chyba woda święcona tak na niego podzialała;-)
Szkoda,że tylko na kilka miesięcy taka zmiana,bo potem znowu zaczął się budzić,ale to wszystko wina moja bo go nauczyłam bujania na rekach i nawet jak się obudził to nie umiał sam zasnąć w łóżeczku(ale i tak za nic bym nie oddała tego czasu,kiedy mi tak zasypiał wtulony we mnie) a druga sprawa zęby.Ale nocki w całości przespane zaczęly się dokładnie wtedy,po Chrzcinach;-)Oliwia chyba dobrze się czuła w towarzystwie skoro tak pokazała co potrafi,nie była zawstydzona
;-)