reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
jak zwykle -tyle gadania, a picia widze niewiele:)))
jak to z babami:))
dobranoc mowie, bo pozno sie zrobilo, a ja rano do pracy wstaje:(

e-lona-
jak ty sangrije lubisz, to wpadnij kiedys do nas. Moj malz swietna sangrije robi:))
imagesCARE18EP.jpg

MORIAM to daj to słoneczko ;-) bo w LBN 4ty dzień pochmurno i nie zdziwię się jak zaraz padać zacznie :-(:eek::szok:

idę się zbierać na spacer, póki z nieba nic mokrego nie leci :confused2:

u nas słoneczka też niet:crazy:i też zanosi się na coś mokrego - jak se pomyślę ze "to coś" za oknem to sierpniowa pogoda to same niecenzuralne epitety mi do głowy przychodzą:angry::angry::angry:

a na imprę z rana ja się nie piszę bo chyba kawa z 3łyżeczek to jeszcze za mało, a młoda swoją drogą marudzenie odprawia namietne:crazy::crazy::crazy:
idę f~~~~ i łeb myć bo między ludzi trza będzie wyjść:sorry:

ps. z waszych wczorajszych pomysłów to normalnie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p:-D:-D:-D
ps.2 monopolowego to ja bym nie mogła prowadzić:rofl2:

Hej.Witam się dziś wyspana:tak:Mały trochę w nocy popłakiwał,ale nie wstając ze swojego łóżka powiedziałam, że jestem i żeby się położył i w sekundzie już leżał i spał.U nas wyszło dziś nawet słonko,wow!Teraz Krzyś poszedł z moja mamcią na spacerek a ja biorę się za sprzątanie.Siebie też może ogarnę,bo mąż wraca z urlopu dziś wieczorem,to trzeba jakoś wyglądać;-)

Bry.
Dawidowe szalejesz z tym pakowaniem :-) Zdrówka dla Laury, oby się szybko to przeziębienie skończyło.
Doczytałam też że córcia Agusinki znów chora, strasznie mi przykro. Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i szpital opuścicie.
Obiło mi się o uszy, że Doris wróciła z wczasów niezbyt zadowolona, szkoda :-( Ale dziękuję za pamięć i za zdjęcia :-)
Sarisa słońce trzymam kciuki, by Poli szybko przeszły te kolki.
Renata, Ones jak się czujecie?
Ida umowa już podpisana? Wooow superancko, trzymam kciuki za ten interes i bardzo się cieszę, że mogę Cię tu czytać. Ostatnio poczytałam jodi picoult "bez mojej zgody", poryczałam się jak bóbr. Teraz będę polowała na inne jej książki.
Moriam ja jeszcze nic nie kupowałam na jesień...na pewno buty muszę kupić bo stopa wystrzeliła ;-)
Concita trzymam kciuki za wizyty u logopedy:-)
Roxannka a jak Patryk po powrocie do żłobka?
Makuc, Ida w Krośnie słonka też niet a zapowiadali upały na ten tydzień.
Makuc doczytałam też że "wyjście" z mężusiem się udało a już jakieś kwasy od początku tygodnia?
Emilia :****
Wioli też bym na jakiś masaż się wybrała, zabierz mnie ze sobą :-)
Rysia Twój już wócił? Mieliście jakąś rocznicę prawdaż? Wszystkiego Naj Naj Naj !!!
I chyba tyle, jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie...
Dojechaliśmy szczęśliwie wczoraj do domu, moi rodzice jak wcześniej pisałam na gz mieli wypadek, całe szczęście żyją ale trauma chyba pozostanie im do końca życia :-(((( W kościele chrzcili aż 9-cioro dzieciaczków, Ania przespała całą mszę, więc siostra odetchnęła z ulgą. A impreza po chrzcie się udała, tylko wiecie jak to jest siedzenie za stołem i jedzenie długo nikomu nie służy :-) Oliwia się rozbrykała na dobre, naprawdę nie poznaję mojego dziecka. Na Anię siostra marudziła że płacze często, że marudzi a to złote dziecko :-) Chyba że w kościele ją odmieniło a przeszło na moją bo tyle histerii co my przeszliśmy przez te 4 dni to przez miesiąc w domu nie mam. Zdjęcia jak zgram z tel to wrzucę na gz :-)

reklama
Kaniu naprawdę sie cieszę,że rodzice wyszli cało z tego wszystkiego,bo aż gęsiej skórki dostaję jak pomyślę jak to mogło się skończyć:-(Ważne,że żyją!A co do Chrztu to powiem Ci,że nasz mały właśnie zaczął przesypiać każdą noc od tej nocy po Chrzcie:tak:I też się śmialiśmy,że to chyba woda święcona tak na niego podzialała;-):-DSzkoda,że tylko na kilka miesięcy taka zmiana,bo potem znowu zaczął się budzić,ale to wszystko wina moja bo go nauczyłam bujania na rekach i nawet jak się obudził to nie umiał sam zasnąć w łóżeczku(ale i tak za nic bym nie oddała tego czasu,kiedy mi tak zasypiał wtulony we mnie) a druga sprawa zęby.Ale nocki w całości przespane zaczęly się dokładnie wtedy,po Chrzcinach;-)Oliwia chyba dobrze się czuła w towarzystwie skoro tak pokazała co potrafi,nie była zawstydzona:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry