reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Haj!
I'm on haj. ;-):-D
Wstałam o 9.30 i spałabym dłuzej gdyby nie Daniel tłukący się zabawkami. U mnie też słoneczko świeci co jakiś czas, ale może później będzie jeszcze lepiej. Ze złych wiadomości to nie ma u nas wody!!! Nie mam jak włosów umyć, a z takimi jakie mam teraz wśród ludzi się nie pojawię. Miałam umyć wczoraj wieczorem, ale woda leciała w takim tempie jak sik u faceta z prostatą. :-) Z dobrych wieści to obserwuję narodziny nowego członka rodziny. ;-)
Moriam z chęcią bym wpadła. :-)

reklama
:-) Z dobrych wieści to obserwuję narodziny nowego członka rodziny. ;-) :-)
????
Ty to masz dobrze, spanie do 9.30 to niemal dla mnie marzenie nieosiągalne...
Czarodziejka przez pierwsze 40 minut po zobaczeniu szwagra siedziała pod kołdrą a potem już buziaki mu dawała bo jej traktor pokazał, krowy, świnki itp (jego rodzice mają ogromną gospodarę) więc musiała wszystko pozwiedzać. I tam u jego rodziców też czuła się swobodnie, a była tam pierwszy raz, nikogo nie znała a brykała :-) Może w końcu te lęki u niej mijają.

Kania później wkleję zdjęcia na gz. :-p
Aż zamarłam jak czytałam o wypadku. Całe szczęście, że rodzice cali.
Co do chrzcin to super, że udane i Oliwka się przełamywać zaczyna.

Moriam nie szczeniaki. Cierpliwości. A i musiałam cc zrobić. :-)

O wodę chyba włączyli.

Ostatnia edycja:
Witam.Kamil zasnął ja wstał na chwilkę ogarnąć pokój bo wczoraj się wkurzyłam na męża bo pojechał na ryby i cały dzień go nie było a przyjechała jego siostra z dziećmi na kawkę i postawiła wódkę to ja z tych nerwów z nimi zaczęłam pić ale drink na początek(bo Kamil był) no ale teściowie wybierali się z bratem O do tej siostry co przyleciała z Irlandii i wzieli Kamila nie byłam pewna czy pojedzie beze mnie ale pojechał i nawet nie płakał:sorry: Mąż jak wrócił z ryb to miał NIESPODZIANKĘ :confused2::laugh2: No i zaraz też Kamilek wrócił to siedział z tatusiem a mamusia balowała:eek: Ale co raz na parę lat można no a dziś płacę za to wysoką cenę:baffled: Idę się położyć bo w głowie mi się kręci i nie dobrze mi:confused2::crazy: I TO WSZYSTKO WINA MĘŻA:-):sorry::baffled:

Aha...
kasy nadal nie oddała bo niby mówiła że nie miała ale wódkę piła podobno z koleżanką u nas na ogrodzie szwagierka mi mówiła bo szła tam za dzieckiem:wściekła/y::angry: Mężowi już napisałam i powiedział że jak wróci z pracy to pójdzie do niej się rozmówić:confused2: A chrzestny Kamila dał wczoraj mu 100zł żeby sobie loda kupił i go opieprzyłam że co on tyle pieniędzy mu daje a on że ma mieć i Kamilo dał do skarbonki sobie i mówił że pociąg sobie kupi:laugh2::happy:
Uciekam odpoczywać

Hejka!
e-lona ciekawe,co za nowy członek rodziny u ciebie?:-D:rofl2:.
kania cieszę się,że chrzciny się udały:-)
baśka super,że "zabalowałaś" sobie:tak:. Tylko szkoda,że takie "efekty"są dzisiaj:baffled:. Ale tak to czasem bywa,pewnie juz zapomniałaś;-). OOO,to niefajnie,że kasy nadal niet(skąd ja to znam:baffled:):no:

Franek poszedł dzisiaj po raz pierwszy do Klubu Malucha. I co? Nawet nie dał mi buziaka na pożegnanie:eek:. Nawet nie zrobił "pa pa":eek:. Chlip,chlip

Dzien dybry:-)

Czarodziejka super ze dzisiejsza nic bez niespodzianek:-)
kania zaden problem w sobote na 14 badz troche wczesniej bo trzeba dojechac;-)
baska widze ze zabalowalas:-) bardzo dobrze tibie tez sie cis nalezy od zycia;-)

Emis tylko sie cieszyc ze taki dzielny chlopak z frania moj bartek w zlobku w przedszkolu i pozniej w szkole nawet sie nie ogladal za mama:-) z kuba bylo by gorzej:sorry:

Elona jakas lala rodzi lale?:-D

U nas wsio ok wrocilam ze sklepu zaraz musze sie zabierac za obiad ale poki co niechce mi sie tylka ruszyc z kanapy

Na razie żaden pomysł nie trafiony.
Baśka dobrze, że zabalowałaś. Od czasu do czasu każdemu się należy. A z pieniędzmi to rzeczywiście przegięcie.
Emilia ciesz się, że obyło się bez płaczu. Oby już zawsze tak chętnie zostawał.
Wioli mnie też nie chce się gotować. Liczyłam na to, że jednak tej wody dłużej nie będzie i jakiegoś gotowca typu pizza się zje.

reklama
Elona ja niestety zadnej wymowki niemam woda jest gaz prad tez jak czlowiek potrzebuje jakies awarii to wszystko chodzi jak w zegarku:angry::-D

Do góry