reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A co tu znowu taka cisza? Kto chętny na imprezkę z %?
A jaki to członek rodziny to się wkrótce dowiecie, ale nikt jeszcze nie zgadł. Nawet blisko nie jesteście. :-)
Wioli jak tam gotowanie Ci poszło?

Nie wiem czy pisałam, ale od kilku dni Laura ma suchy kaszel, a dziś wstała i zaczął się odrywać. Jutro chyba pojadę z obojgiem do pediatry, bo nawet nie mam kiedy Daniela zaszczepić przez ten głupi kaszel.

E-lona pisząc w porządku to miałam na myśli że są postępy w leczeniu i już dzisiaj piszę z domku. Lekarz stwierdził reflux przełyku i to przy każdej infekcji nasila obkurcz oskrzeli jak narazie mamy leki i zobaczymy czy to coś daje...hm...cesarke robiłaś??to ja już niewiem sama pisz mi tu migusiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kania moje dzieci na wsi są już tak obyte że im teraz tylko radość sprawia jazda na traktorze a starsza lubi skakać po sianie

...hm...cesarke robiłaś??to ja już niewiem sama pisz mi tu migusiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie :-p

a starsza lubi skakać po sianie
A ja zamiast skakać to przeczytałam, że sikać. :-D

Agusinka oby teraz już szybko Amelka wyzdrowiała. A na refluks mozna jakoś zaradzić?

Gdzie Wy wszystkie? Może macie ochotę męskie poślady pooglądać? :rofl2:
M.gif

Ostatnia edycja:
są leki i dieta np tak jak ja mam robić to podawać leki na czczo rano taki granulat i w dzien jakis tam syrop i wyżej dziecko ma leżeć więc wsadziłam kocyk zwinięty pod materac od strony głowki nie karmić w nocy co od roku ona nie je w nocy nie licząc wody jak gorąco i po kolacji czyli kasza ma być gęsta i jak zje to żeby pochodziła sobie trochę żeby po jedzeniu nie szła odrazu spać ale jeszcze muszę sobie o tym trochę poczytać

e-lona kiedy zdradzisz nam swoją tajemnicę?:-pJa też już nie mam pomysłów
agusinka dobrze,że już jesteście w domu :*

Poszłam wczoraj po Franka do KM. On,jak mnie zobaczył,to podbiegł,wtulil się w moje nogi i...pobiegł dalej do zabawek i dzieci:eek:. Ciekawe,jak będzie dzisiaj:sorry:

Mąż miał mieć jeszcze dzisiaj wolne,ja miałam jechać zrobić badania do pracy. Pojadę,ale muszę jechać z Kubą... Kurczę,będzie mi chłopak marudził:no:. Mam nadzieję,że pójdzie wszystko sprawnie...

Ostatnia edycja:
Dzien doberek

Elona cos tam ugotowalam szalu niebylo bo tylko zupa ale dzis juz niema wiec chyba nie najgorzej

Emis ja mam do ciebie pytanie w co bawicie sie z kuba jak nie mozna wyjsc na dwor?moze jakies gry planszowe bys mi polecila?

Ragna gdzie sie chowasz?jak tam nowa praca jak hania?

Wstalismy dzisusj przed 7 bo dziecko wolalo o mleko deszcz leje jak z cebra a musze jechac z mama do lekarza kuba ma alergie na folie do wozka wiec czarno to widze ogolnie to nic mi sie niechce przespalabym caly dzien

reklama
witam na predce. wczoraj se poromansowalam na komore z Alicja i Frogg a potem na wieczor z Elonka :)))

jestesmy u chrzesnej mlodej a mloda dawala czadu w nocy ze ledwo nq oczy widze, obzarla sie miesem i kielbasa z grila do wiwatu pod zieczor, w nocy szalala,

sorry ze post krociutki ale polski rozklad klawiszy mnie doslownie rozwala i pisze 1 zdanie godzine.

tesknie za wami i was mooocno kocham :)

Do góry