reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie, ja na wariackich papierach. Gorąco to korzystam i na działce siedzę, a jak nie to w pracy.

Alicja
- mało zaglądasz ale spóźnione sto lat.

Spadam bo muszę iść do kościoła.

Hej i ja też na chwilkę bo młody w baseniku na balkonie i zaraz zmienię męża w pilnowaniu.My też popiliśmy w piątek,także Baśka,Rysia w kwestii kaca możemy sobie podać rękę:-Dwczoraj i dziś u nas wyjazdowo,wczoraj zalew i wielki plac zabaw w małej miejscowości obok naszego miasta,a dziś tez pojechaliśmy do innego miasta małemu pokazać zwierzątka-osiołki,pawie,strusie,sarenki,najlepiej podobał mu się struś.Ja też korzystam z wolnego bo od wtorku ide na kilka dni do swojej pracy na zastępstwo.w sprawie nowej na razie się nie odezwali,zobaczymy jutro:dry:Aha mąż przyjechał stęskniony za nami w czwartek wieczorem,ale dziś już był kilka razy taki jakiś niesympatyczny...
Alicja wszystkiego naj naj naj!A teraz uciekam i odezwę się jak będą wieści w sprawie nowej pracy,ale czy będą?
Buźki dla wszystkich i udanego popołudnia i wieczorku życzę:-*****

No to ja szybko przeciągiem mały wymiotuje dziś od rana. Chlustajaco. pozatym ani temp ani biegunki....... byłam u lekarza mówi że on nie widzi nic strasznego, że może coś zeżarł nie tak, ale dwa dni temu miał kontakt z dzieckiem co podobno rota było u nich w domu dopiero nam po fakcie powiedzieli :| eraz u nich też mały żyga i kupki wali nietęgie:| no nic teraz śpi bo w dzień nei spał pojeździłam chwile po mieście wracajać ze szpitala to usnał..... pije tylko ruminaek ciepły i tylko suchary może jeść po dwóch dniach powinno przejść a jeśli nie albo dojdzie biegunka i temp to do lekarza...... zawsze coś.... leciałam w pracy jak głupia bo i mamie dać zastrzyk, bo bierze na tę zakrzepice.... całe nogi w guzach chodzić nie może zatoryjuż miała w rekach nawet masakra.... daje jej codziennie w brzuch zastrzyk, pózniej do malego szybko i odrazu na mnie zwymiotował teściowa mu mleko dała :| potem jeszcze raz bełtnał to mowie jade do lakrza obczaić co i jak. w aptece wziełam dicoflor i smexcte.....:baffled::crazy:

Mały i mąż śpią:-) Ja to mam dwójkę dzieci normalnie które zasypiają razem :sorry2::dry:
strip to masz nie ciekawie :baffled:współczuję i życzę zdrówka dla synka;**
U mnie wczoraj Kamil wymiotował ale tylko raz z tym że on ma katar i kaszel:crazy: Tak więc siedzę i czekam co dalej bo jak mu podaję Lipomal i robię inhalację to widzę poprawę więc może uda Nam się uniknąć lekarza:dry: Chyba że będzie dalej wymiotował wtedy idę odrazu:zawstydzona/y::baffled:

Dawidowe ten czas tak szybko leci bo są wakacje i jest ciepło i ładnie a jak będzie zima to czas bedzie się dlużył...

ja już nie moge się doczekać następnych wakacji tylko żeby było bez szpitala...a tam wczzesniej pisałam ze to reflux zołądka chyba a to przełyku tylko...w sumie to też dzisiaj zdałam sobie sprawe że ten czas tak szybko leci już koniec sierpnia prawie a cały rok czekania na te wymarzone wakacje kiedy jest cieplutko...i znow się rozklejam że wszystko tak szybko przemija...

A dzisiaj trafiłyśmy nad Balaton... normalnie dziewczyny byly takie szczęsliwe duży plac zabaw i wogole tyle zabawek

reklama
Makuc ogólne zmęczenie materiału...
Czemu teraz gorący okres masz w pracy?
A ciekawa jestem jak Ida i jej tajemniczy biznes.
A wiadomość o cc ćmy w domu E-lony mnie rozwaliła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry