• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ragna będzie dobrze. Każde dziecko w końcu się przyzwyczai. A jak będzie Hania wiedzieć, ze się po nią wraca to nie będzie się bała, że się nie zjawicie i ją zostawiliście.
Kania Laura wyciągała smoczek i wkładała paluszki, a ja wtedy wyciągałam je i wkładałam smoczek i tak w kółko. Najgorzej było w nocy, bo jak zasnęła mocniej i smok wypadł to palce do buzi szły, a ja uparcie podmieniałam.
Jak po wizycie?

może i ja się rozpisze trochę? :-p dawno mnie tu na dłużej nie było, a tęsknię przeogromnie. co u nas? Tak w skrócie:
wypłaty dalej niet, chęci do pracy dzięki temu tym bardziej, przez co staram się jak najmniej przed kompem siedzieć i jak najwięcej na dworze z Alicją, z mężem się kłócę i zastanawiam się jak to jutro będzie, bo ma urodziny a ja zero weny na bycie miłą :baffled: prezentu dla niego też nie mam :-( kupiłam jakieś %, zrobię ciastko ale to chyba za mało... sama nie wiem :confused:
tyle z działu "maqc marudzi".

I chyba tak niekulturalnie zakończę posta, bo pies na dwór mnie goni a mąż :no::wściekła/y::angry::crazy: br

Ostatnia edycja:
oj bo jakoś tak mi głupio.
Zawsze dawaliśmy sobie raczej wypasione prezenty a teraz, ani nie mam pomysłu, ani za bardzo możliwości łażenia po sklepach (wczoraj chodziłam 3h po centrum handlowym a i tak nic nie znalazłam), mój mąż oczywiście mówi, że WSZYSTKO ma a jedyną rzeczą, która by go ucieszyła to nowa gra, której (jak wiadomo) mu nie kupię :baffled::crazy:
najwyżej powiem mu, że w ramach prezentu pojedziemy razem do sklepu i sam sobie coś będzie musiał wybrać :-D

WIOLI nooo, no domyślam się co dalej z ta wstążką :-):-):-) a gra? kolejne jakieś nowe badziewie na konsolę. Przez te gry mój mąż ma wieczory i noce z życiorysu wyjęte, więc to jest coś czego na bank mu nie kupię, bo jak by nie patrzeć gry stają się przyczyną tego, że wieczorem każde z nas samo sobie siedzi :baffled:
a co ci KANIA miała napisać, że tak czekasz i czekasz i jeszcze fochy strzelasz? :-p

reklama
Wioli nie fochaj się, też Cię lofciam :-)
Wszystko jest ok, śmiałam się że ma długie nogi bo tylko nimi non stop fikał/ła. Zdjęcie może jutro wstawię mojego Okruszka. Zbadał mi przezierność karkową i jest wszystko dobrze 1,3. Poza tym termin nadal się utrzymuje 9-10 marca. A co do płci to nie wiadomo jeszcze na tym etapie ale by/łał zwrócony do nas i nic nie było w kroku widać
wink2.gif
A żadnych dodatkowych badań mam nie robić, coś wspomniał że hemoglobina kiepska ale jakieś tam krwinki czerwone w normie więc anemii nie ma. Pytał czy chcę l4, ale ja mu mówię póki co że nie
biggrin.gif
Ciśnienie 100/74 a waga 60,8 czyli w sumie jakiś niecały kg na plusie. Więc Pusia się zrobię hahaha :-)
Makuc ja na Twoim miejscu to bym mu buziaka posłała i powiedziała że na tyle póki co sobie zasłużył.
E-lona dzięki za radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry