Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ika dobrej nocki. Dawidowe mnie też czasami skacze, ale zwykle to mąż mi podnosi do 200 ;-)
Moja teraz przed spaniem modli się :-) z tatą ale mamę też woła do modlitwy, bo generalnie mąż ją teraz kładzie spać co wieczór, chyba że coś mu wypadnie.
rano zakupy zarciowo piciowe potem do pracy. dostalam moje mini kiecke ze skory ubralam ja do pracy i szal pal hahaha))) wszyscy mi mowili ze wygladam nieziemsko...)) musze se fote rypnac
no i chwale sie wam bo w 5 dni pojechalam 3 kilo w dol!!!)) dieta + zumba) w sumie 21 kilo w dol!!!!!!!!!)) jesss)))))))))))))))
witam z rana. Mam jakiegoś kopa bo już ubrane, umyte, łóżka pościelone, chałupa ogarnięta, śniadanko w trakcie i poprasowane 3 pralki. Jeszcze zaraz oka będę myła bo mam jeszcze 3 z dużego pokoju.
i uciekam.
Pamiętam o Was i obiecuje wrócić, z tym, że muszę poogarniać pewne rzeczy, bo przy pracy na 2 etaty jest mi bardzo ciężko chociażby minutę na spokojnie siedzenie przed komputerem znaleźć.
Hello!!!!!!! Makuc- witaj- napisz co u was jak Ala w przedszkolu? Dawidowe- ty nie myj okien w niedzielę tylko odpoczywaj;-)jak Laura i jej zdrowie? Dziulka- ja pierdziu 21 kg mniej- niedawno było 12.To ile teraz ważysz?a jaka dietę stosujesz?
A my byłyśmy w Kościele - Gabi oczywiście narozrabiała-zbiła bombkę -bo u nas jeszcze stoją choinki.Już kiedyś też zbiła.:-(
A za godzinkę jedziemy do mojego dziadka na zaległy dzień dziadka.
Pozdrawiamy- przesyłam słoneczko - u nas pięknie świeci:-)
Joli nie mam wyjścia bo już patrzeć nie mogłam na te okna. Na szczęście już po i do wiosny mam z głowy. Wtedy to zrobię dokładniej.
Ledwo ogarnęłam a moja znowu wszystko nawynosiła.
Dziś dzień bez pieluchy a że zanosi się tydzień w domu to ją przypilnuję. Ręce mi opadają bo pytam się czy chce a ona mówi że nie, na pewno odpowiada na pewno. Popuści i jak dojrze to już ją siłą na nocnik i naleje pół nocnika. Wie że jej się chce siku bo skoro tylko popuszcza to oznacza że chce przytrzymać. Ale nie powie . Jakieś pomysły?
Dawidowe - może system nagradzania po zrobieniu siusiu pomoże.U nas się udało -Gabi śmiga już bez pieluchy- jeszcze jest tylko problem z kupka .
Teraz nawet jak zrobi siusiu to nie woła o nagrodę.
Jak już długo nie robi to sadzaj ją na nocnik i powiedz że jak zrobi to dostanie nagrodę .:-)
No nic my spadamy do dziadka.
Dawidowe-zazwyczaj coś słodkiego-np.moja uwielbia misie żelki-więc jednego misia.
A teraz już się wcale nie domaga nagrody jak zrobi siusiu.Może to i nie wychowawcze ale u nas się sprawdziło.:-)