Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Joli nie mam wyjścia bo już patrzeć nie mogłam na te okna. Na szczęście już po i do wiosny mam z głowy. Wtedy to zrobię dokładniej.
Ledwo ogarnęłam a moja znowu wszystko nawynosiła.
Dziś dzień bez pieluchy a że zanosi się tydzień w domu to ją przypilnuję. Ręce mi opadają bo pytam się czy chce a ona mówi że nie, na pewno odpowiada na pewno. Popuści i jak dojrze to już ją siłą na nocnik i naleje pół nocnika. Wie że jej się chce siku bo skoro tylko popuszcza to oznacza że chce przytrzymać. Ale nie powie. Jakieś pomysły?

.

...uroki rodzicielstwa, hłehłe...ale, jak Ida piszesz- potrafią nas te nasze skarby rozbroic w trzy sekundy:-)
.Szkoda, ze z "biznesem" cienko:-(...Jeden to faktycznie słabo, musiałbys mieć kilka punktów, ludzi zatrudniac itp, wiesz, co mam na myśli, by większy dochód z tego był.
NIGDY jeszcze nie zrobiła nic do niego
.Ale wczoraj się obśmialam.Wróciliśmy od Ani wieczorem , dośc późno już było.Wstawilam niuni mleczko, by się grzało, a sama szybciutko do łazienki;-).Mówię do Amelki- "Ja tylko szybko siusiu i zaraz wracam".No i patrze za chwilę- drzwi od łazienki się otwierają i wkracza Amelka z nocnikiem w objęciach (mamy taki spory, jak krzesełko
).

Trzymamy kciuki;**