reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja też nie mam co liczyć na jakies sprezentowane ciuszki. Myślałam, że moja siostra coś wynajdzie po dzieciach, ale zostały jej głównie różowe ciuszki po córce a po starszym synu nic:crazy:a takie miała rewelacyjne bodziaki:wściekła/y:
Tak więc wszystko będziemy musieli kupić sobie we właśnym zakresie, a patrząc na ceny byle śpiochów trochę mnie to dobija. Chyba będę musiała się wybrać pare razy do ciucholandów bo inaczej popłyniemy.

reklama
Witam o poranq

Juz ogranelam mieszkanko, w sumie jeden pokoj, zdenerwowoalam sie na dziecia, wiec wpakowalam ja do lozka, moze zasnie a jak nie to przynajmniej zjem sniadanie w spokoju, a potem zajme sie reszta domu, bo to co dziec mi zrobil w mieszkaniu w ciagu 1,5 godziny to poezja jest

Witam o poranq

Juz ogranelam mieszkanko, w sumie jeden pokoj, zdenerwowoalam sie na dziecia, wiec wpakowalam ja do lozka, moze zasnie a jak nie to przynajmniej zjem sniadanie w spokoju, a potem zajme sie reszta domu, bo to co dziec mi zrobil w mieszkaniu w ciagu 1,5 godziny to poezja jest

ja bym juz nie miałą siły ogrniac mieszkania, pilnowac malucha i jeszcze przygotowywac wyprawke. PAdłabym na pysk juz po jednym dniu. Powidziwiam

no hej

ja podobnie jak Ladygab ogarnelam mieszkanko , zrobilam tez pranie i juz sie suszy na balkonie. Po mojego synka przyjechal jego tatus bo ma dzis wolne , takze mam chwile zeby napisac. Wybieram sie dzis na poszukiwanie maluszkowych rzeczy typu : chusteczki , pampki , kosmetyki i rzeczy dla mnie do porodu . Przejade sie po tych tanich sklepach i zobaczymy z czym wróce ;-)

A dzisiejsza noc minela zadziwiajaco dobrze i wstalam taka wypoczeta :-) ... to pewnie przez wczorajsze tance . Tak tak , zaliczylam wczoraj niezla imprezkę. pojechalismy do mojej siostry na grila , ale towarzystwo bylo takie super ,ze rozkrecila sie impreza na calego z tancami i nawet striptizem w wykonaniu naszych facetów. Smiechu bylo co niemiara. Szkoda tylko ze bylam jedyna niepijąca osoba , bo wtedy tak dziwnie patrzy sie na innych, ale bawilam sie nie gorzej od innych hehehe. No i przynajmniej zadbalam ,zeby wszyscy dotarli szczesliwie do domku. Poodwozilam towarzystwo :-) i sama spalam lepiej niz zwykle. Chyba powinnam czesciej imprezowac :-D

Czesc dziewczyny:)
w Legnicy super pogoda jest 22 stopnie troszkę słoneczka, to mi wystarczy, po tych upałach lipcowych odechciało mi się takiego potężnego słońca, a nie powiem żebym wcześniej nie lubiła.
Ja tez powoli będę szykować torbę do szpitala jest troszku czasu ale wiadomo jak to jest.
A co do nocy to ostatnie były ciężkie, co chwile się budziłam jakaś masakra, mogę leżeć tylko już na boki ,ręce mi drętwieją i nogi jak śpię w takich pozycjach, ale jeszcze trochę:)
życzę wszystkim mamusiom miłego dzionka

Ja dziś o 7:00 już miałam USG więc mój "porządek dnia" został nieco zachwiany :) Wróciłam i doszłam do wniosku że leń mnie opanował i nie robie dziś absolutnie nic. na obiad wyciagnęłam coś z zamrazalnika - ciężko to zidentyfikować ale cos tam jest, nie sprzątam bo mi sie nie chce, leże na kanapie, czytam BB i popijam napar z liści malin i cos mi sie oczy zamykają, chyba kimne sie chwile.

A ja dzis wstalam z ogromnym bolem plecow...ehh i to dziwne bo w odcinku piersiowym...
Zaplanowane atrakcje na dzis..............sprzetanie mojej szopy w ogrodku, ktora traktuje jako przechowalnie roznych rzeczy az sie boje co tam zachomikowalam:szok::szok::szok:
no i wreszcie moze uda sie nam rozlozyc lozeczko:-) niech sie wietrzy.

Piszecie ze juz pakujecie torby do szpitala ja jedynie mam torbe ....gdzies :sorry:ale gdzie oto jest pytanie?????? Moze ja znajde przy tych porzadkach:)
Jutro moze wybiore sie w poszukiwaniu jakis koszul rozpinanych ,tych majtochow i innych akcesorii choc wydaje mi sie ze mam jeszcze tyyyyllllleeee czasu.
Walsnie znalazlam liste rzeczy co nalezy zapakowac do angielskiego szpitala i jak na jeden no moze gora dwa dni jest tego masa!!!!!!!
Ostatnio sie dowiedzialam ze kobieta ktora rodzi kolejne dziecko i jak wszystko jest ok wychodzi do domu po 6 GODZINACH!!! Czyli mnie taki scenariusz czeka:) Wiec moze ja tak duzo pakowac nie potrzebuje......

Lilosza zapomnialam cie zapytac o twoje kwasy omega ktore zazywasz
ja znalazlam cos takiego u siebie i sie zastanawiam nad kupnem
http://www.boots.com/en/Mumomega-30-One-capsules_37518/
tylko ze on ma olej z wiesialka a gdzies czytalam ze w ciazy raczej nie zalecana a moze ja mam zle informacje...
I jeszcze jedno zaczelas juz pic herbatka z lisci malin tak wczesnie????? wiem wiem ze ty wczesniej powiedzi mi od kiedy ja powinnam 35 ,36 tydzien????
Ok uciekam do roboty!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie za dobrze się coś czuję. Wstałam rano i było okey, a teraz coś na żołądku nie tak, czuję jakbym miała pełny a śniadanie jadłam już po 7 a to dopiero teraz tak. Może powinnam się na chwilę położyć,ale jak widzę stertę małych ciuszków czekających do prasowania to eh.. jak tego dziś nie wyprasuje to potem utonę w tym, jeszcze dziś puściłam jedno pranie nasze i jedno maluszka. Dzwoniłam dziś do mamy swojej bo mają z tatą kolejną rocznicę ślubu, teraz jeszcze do taty muszę zadzwonić. Na weekend jedziemy tam do nich.
Czy ktoś ma ochotę za mnie poprasować???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry