Hejka!
Dawno tutaj nie pisałam i wiele się u mnie zmieniło.

Mamy drugą cudowną córeczkę, która ma juz ponad 10 miesięcy a ja ciesze się rocznym urlopem macierzyńskim

))) Dobrze mi się siedzi w domku z dziewczynkami ale niedlugo bede musiała wrócić do pracy, oj będzie ciężko

(( Na początku było cieżko bo z jednej strony niemowlak, którym cały czas trzeba się zajmować a z drugiej 3 latka której też trzeba poświęcić dużo uwagi. Na szczęście obyło się bez scen zazdrości a wręcz przeciwnie – Wera uwielbia swoją siostrzyczkę

) ciągle ją przytula, bawi się z nią i ciągle jej mowi ze bardzo ją kocha

)) Teraz już jest fajnie bo bawimy się razem wszystkie trzy

))
Wera poszła od września do przedszkola, niestety przedszkole nie bardzo przypadlo jej do gustu, co mnie bardzo zdziwilo, gdyż uwielbia dzieci i bardzo dobrze czuje sie w ich towarzystwie, moze z czasem sie przyzwyczai. Póki co do lutego i tak jest zawieszona i nie chodzi do przedszkola bo cały czas chorowała i młodszą zarażała, mała przez to zaczeła się gorzej rozwijać więc lekarz zalecił pozostawić na jakiś czas Werkę w domu. Wercia oczywiście zadowolona bo nie musi chodzić

))) szkoda bo teraz jak jest zimno to troszkę się nudzi bo nie ma towarzystwa na podwórku.
A jak Wasze dzieciaczki? Jak radzą sobie w przedszkolu?
Dziewczyny a jak Baska? Wczoraj miala mieć cesarke prawda?
Madziks gratulacje!!Piękna suknia, Piękna Para Młoda

))
Dziulka mam nadzieję że napiszesz coś więcej? Jak Leane?jak w pracy?
Jestem strasznie ciekawa co u reszty mamuś:
Kania jak dziewczynki? Jak Gabi?zaczęła raczkować? Bo moja córcia to wielki leniuszek, zanosi się na to ze ominie etap raczkowania i od razu zacznie chodzic.
Sariska jak Twoje dziewczynki? Polcia już 1,5 roku niedługo skonczy?
Co u Was?:
Ida, dawidowe, makuc, mamaagusi, E-lona, kasis, doris, rysia, czarodziejka, happy, emiliab, kroma, Alicja, Roxannka, efa, elwirka, sheeney, frogg i reszta mamuś październikowych?
Może forum zatętni życiem tak jak kiedyś, ehh marzenie

)))