Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dla wszystkich superowych babek BB ktore znam juz tyle lat wesolych swiat pelnych rodzinnego ciepla i milosci, dla Was i Waszych Dzieci i Rodzin od Dziuli Leane i Antka:-)
nie udało mi się życzeń na święta napisać(chyba nawet nie będę się tłumaczyć, po prostu wszystko zawiodło elektornika, internet ). Jesteśmy już w domu i chciałam na chwilę do Was wpaść. Mam nadzieję, że 2013 odejdzie szybko a 2014 będzie wspaniały dla Was wszystkich :-)
Elwirko trzymam kciuki za malutka...niech rośnie w siłę kruszynka
Marzeń o które warto walczyć, radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, oby nie był gorszy od minionego, ale decydowanie lepszy w sprawach prywatnych, finansowych i zawodowych życzę każdej z Was i Waszym rodzinom.
ja też mało czasu miałam bo od początku Grudnia ciągną się choróbska,, a że nas jest 5 to każdy po każdym a teraz ja mam zapalenie spojówek a Arek ma po Olce MON.
Elwirka- gratulacje i niech malutka nabiera sił i szybko wraca do was. Trzymam za nią ogromne kciuki.
Dziewczyny 2014 się zaczął i właśnie realizuję swoje największe marzenie.
DZiewczyny 2014 rok i ja własnie realizuje swoje marzenie
Proszę was o like dla mojej stronki, by choć ciut się wypromować,
Kobitki z B&B jeśli możecie poślijcie dalej bo w Was jest siła i moc! https://www.facebook.com/malgorzatajonczyk.fotografia
i jeszcze raz WIELKI CMOK za wsparcie!
Jesteście kochane!