Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.Uwielbia rysować, śpiewać, tańczyć - pani pedagog z Kommune oceniła , że "grubo" ponad wiek reprezentuje te umiejętności. Od marca przenoszą ją do "starszaków", gdzie pozostanie aż do zerówki, czyli w sumie półtora roku...bo tu, w Danii, jak do niedawna w Polsce, sześciolatki idą do zerówki. Do tego czasu mają jeszcze dzieciństwo;-) i bawią się w przedszkolu. 
Super! Fajnie, że Adaś jest takim dobrym starszym bratem, mam nadzieje, że Patryk też taki będzie, narazie na to się zapowiada, ale co będzie, tego nikt nie wie. Nie mam preferencji co do płci, w pierwsze ciąży chciałam dziewczynkę, ale teraz sobie myślę, że drugi chłopak byłby pod wieloma względami "lepszy" ... chociaż fajnie by było poznać co to znaczy mieć córeczke.
gdzie my tam do czytania
Patryk raczej rozwija się technologicznie ... tablety, gry na telefonach, komputerach itd itp. nie ma się czym chwalić, ale w sumie takie czasy teraz 
Do tego Patryk ma bardzo dobrą pamięć i zapamiętuje naprawdę długie teksty piosenek, nawet tych w obcych językach (oczywiście śpiewa po swojemu, żeby nie było). Pamiętam jeszcze jak w żłobku Pani powiedziała, że Patryk jako jedyny z całej grupy zapamiętuje całe teksty piosenek, oby mu tak zostało będzie mu to na pewno ułatwiało naukę w przyszłości.
- tyle tylko, ze my z mezem nie mamy dostepu do tej strony, z ktorej ona korzysta 

Na szczescie, wszystko skonczylo sie dobrze, ale ile sie najadlam strachu i lez, to moje.