ELWIRKA 25
Mamuśka
Miledo dnia dziecztny ja jestem wkurzona tatusiowi aie o oli przypomnialo od 4 października a moze dojsc do klotni bo on jest chory a zalozylam mu sprawe karna o alimenty bedzie mial pretensje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. To samo chciałam Ci napisać.
ciągle nam robi takie niespodzianki, a jak pytamy się kto go tego nauczył to mówi, że sam 

Jak już miałabym go tak chwalić to musze przyznać, że jest bardzo grzeczny i wszyscy nasi znajomi i nie tylko, zwracają na to uwagę, że rzadko widzą w dzisiejszych czasach takie dziecko. Ostatnio co prawda pokazuje "różki" i próbuje stawiać na swoim, dyskutować z nami itp. ale generalnie jest grzeczny 
Co do drugiego dziecka to my w sumie zawsze chcieliśmy i początkowo nawet planowaliśmy troszkę szybciej, żeby różnica wieku nie była zbyt duża, ale potem plany się trochę zmieniły ... ciągłe zmęczenie, nie wyspanie i bieganie z pracy do domu dało w kość i ciężko było sie zdecydować. Właściwie teraz to był ostatni moment jeśli chodzi o różnicę wieku między dziećmi, chociaż teraz sobie myślę, że i tak będzie trochę za duża ... ale cóż, życie ;-)
:-)
Co prawda z rana nastałam się przy patelni bo się nam naleśniczków zachciało ale na co dzień nie ma na to czasu więc od święta można zaszaleć ze śniadankiem ;-)