Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nim wyjdę dzisiaj z pracy będę miała na czole F5 F6 F7 F8 która zgadnie dlaczego ?
A wy ile paczusiow zjadłyscie dzisiaj?

Przynajmniej czas Ci szybciej zleci ;-) Póżniej tylko wakacje i oooooo dzidziuś! :-)
Bira no właśnie z tym się gryzę - uważać trzeba ale przecież nie da się całkiem wyeliminować bo to przecież dziecko i potrzebuje czasem pomocy. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.
Myślę, ze ja też nie bedę miała czasu na oglądanie się. Inga jest dośc absorbującym człowiekiem, wiec u nas non stop zabawy, czytanie, tańce... nie ma czasu na nudę, zanim się obejżę będę już rozpakowana;-)U mnie czas będzie szybko leciał, ponieważ mam jeszcze prawie 6 letniego syna, który, co prawda chodzi do przedszkola, ale po powrocie domaga się towarzystwa![]()
witam drogie mamusie:-)
Przyłączam się do was. Mój termin to 3.10.2010.
To mój pierwszy bobas, aktualnie sam początek ciąży, 6,5 tyg.
A z informacji bardziej osobistych mam 24 lata.
Czy są tu jakieś mamusie z okolic Łodzi i Bełchatowa?![]()
ja mam podobnie w dodatku wieje nuda bo nie mam nic do robty. Dodatkowo wszyscy musza zostac 30 minut dłuzej z powodu pewnych okolicznosci.
Naszczescie nie dokuczaja mi mdłosci ani zgaga. Ciagle jestem głodna. A wy ile paczusiow zjadłyscie dzisiaj?

Dzień dobry
mam mózg wyprany po lekcji holenderskiego,

wgole wczoraj zasnelam po 19 i tak spalam do 5 rano czyli wstalam 40 min przed budzikiem
a jutro mam wolne ide rano na badania krwi itp itd i jeszce pare spraw pozalatwiamy