reklama

Październikowe Mamy 2010

JOLI a jak się czujecie po tym zabiegu?

Chwale się, od początku męczenia się -14kg i półtora rozmiaru w dół:-)
No prawie połowa drogi za mną...

reklama
brawo MADI!!!!!! ja tez xroce do katowania...ale puki co za duzo zarcia w lodowce:ppppp i to polskiego:)))) frankfuterki, szyneczka, poledwiczka, kielbaska, kiszone ogorce:)))):-D

Elwirka- ja nie usuwałam w szpitalu tylko w przychodni -oni się specjalizują w usuwaniu 3 migdałka..Na fundusz zdrowia- czekałyśmy 9 miesięcy.Tam jest tak że po zabiegu jesteś z dzieckiem 3 godzinki i jak jest wszystko ok to do domku.Za 2 tygodnie do kontroli.
Madi czujemy się super.Nie ma już nocnego chrapania a jest spokojny sen.Gratulacje -14 kg -super.
Dziulka tyle pyszności nazwoziłaś .
A ja coś podziębiona- wczoraj wieczorem tak mnie gardło bolało-dziś lepiej -mam nadzieje że nic mi się więcej nie rozwinie.:tak:

Natolin-Gabi strasznie chrapała, bardzo niespokojnie spała-miała czasem bezdechy.A że starsza Kamila miała dokładnie to samo to udałam się do naszego laryngologa i on stwierdził że migdał jest ogromny i należy go usunąć.No ale w szpitalu czas oczekiwana na zabieg to 1,5 roku .Dlatego udałam się do tej przychodni ( tam usuwaliśmy Kamili 3 migdał) no i tam lekarka potwierdziła wcześniejszą diagnozę .

reklama
Elwirka - możecie usuwać albo trzeci migdał , albo dwa boczne, albo wszystkie trzy.Co lekarz powiedział? Myślę że usuwacie trzeci- w tym wieku dzieciom usuwa się najczęściej trzeci.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry