Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Pociechy z "drugich połowek" , by odgadywali Wasze zyczenia i byli najlepszymi towarzyszami życia.
.
. Może prezenty nie były az tak pieczołowicie zapakowane, jak zwykle, może ozdób i stroików nie było tyle, ile bym chciała, może choinka troszkę "chaotycznie" ubrana , a "julekonfekt" nie tyle i nie tak różnorodne, jak zwykle, ale to wiem tylko ja
- w domku jest pięknie, przytulnie i świątecznie 
- i znów tłumaczenie, że jestesmy w Danii, ale robię kolację , jak w Polsce. A, że ukochana potrawą Amelki jest barszczyk z uszkami ("różowa zupka med orerne", jak to ona mówi
.
- nie musiałam nic robić. Po cichu liczę na gości, którzy zapowiedzieli się między Świętami a Nowym Rokiem, że wpadną nas odwiedzić i zobaczyć nowy domek- że pomogą w skonsumowaniu tego wszystkioego, co naszykowałam. Po południu pojechaliśmy na spacerek do Nyborga, pochodzić nad morzem. Szczęście, że ubrałam Amelce kombinezon i czapkę, bo wiało strasznie. No, ale zawsze to trochę ruchu i świeżego powietrza, a nie telewizor i stół