Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jejku jak one urosły! To już ponad 6 latJa wiernie zagladam, ale malo kto juz tu pisze.... A szkoda- tyle lat bylysmy razem, nasze dzieci razem rosly...Z pieluszek doszly juz do szkolnych tornistrow...Oto Amelka w ostatnim dniu szkoly przed feriami, przebrana za Julenisse Zobacz załącznik 789039
dzięki bardzohttps://www.babyboom.pl/forum/grupy/rozpakowane-pazdziernikowki-2010.407/ to link do grupy zamkniętej. Tam się chyba gdzieś klika o prośbę o dołączenie. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba Dziulka zakładała grupę i ona musi zaakceptować.
Morela gratuluję drugiego maleństwa.![]()
Ja chętnie pobyłabym z Wami ale nie działa mi link do grupy zamkniętej. Nie wiem dlaczego ale wyskakuje błąd - może potrzebuje jakiegoś specjalnego zaproszenia. nie wiem.Morela_87 (monimoni) ja Cię pamiętam i bardzo serdecznie gratuluję drugiej ciąży! Super!!!! Zdrowia dużo życzę. A Twoja Lenka już duża, faktycznie.
Porosły nam te dzieciaki, nie ma co...
Dziulka dzięki za informację, nic nie wiedziałam... Wzruszyłam się bardzo oglądając film o Natalce... Pamiętam dobrze Karolinę z BB... ech... Brak słów :-(
Happybeti też mi żal, że nie chcecie już ze mną pisać na BB. Z sentymentem wspominam dawne czasy.
Haha, musiałam sprawdzić co to Julenisse. Amelka cudna :-) Co ma w ręku?
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny!

. W tym roku poszlismy na latwizne i kupilismy jej "gotowy" adventkalender, z telewizyjnego kanalu dla dzieci, Ramasjang, od jej ulubionego "Onkela Reje"
. Pierdzaca poduszka...
. Heh...
...Ot, dunski humor...
)
...Wie, co mowi...