Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też mamy komunię przniesiona na wrzesien.Czasami myślę czy nie zrobić jej tak jak Wy indywidualnie.Poczekam do sierpnia i wtedy może podejmiemy decyzję.Problem jest w tym że moja Gabi chce iść że wszystkimiWitajcie dziewczyny
Tak sobie pomyślałam że minęło w tym roku 10 lat od założenia wątku mam październikowych i fajnie jakby każda napisała co u niej. W końcu 10 lat to dużo czasu.
U nas generalnie ok. 3 lata po urodzeniu Werci pojawiła się na świecie nasza druga córcia Kinga . Niby dwie dziewczynki a są całkiem różne . Wercia to typ chłopczycy, wysportowanej tancerki ale bardzo introwertycznej i troszkę pesymistka. Kinia natomiast jest wulkanem energii. Bardzo radosna , ciągle uśmiechnięta optymistkaprawdziwą dziewczynka strojnisia.
5 lat temu przeprowadziliśmy się do wymarzonego domu z ogródkiem
Poza tym jutro Wercia ma pierwsza Komunię święta i robimy w domu bo wirus pokrzyżował nam plany więc po pracy będę szaleć w kuchni. Zdecydowaliśmy się na indywidualną bo przenieśli na wrzesień a straszą że będzie jeszcze gorzej a do przyszłego roku nie chcemy czekać.
A jak u Was dziewczynki z komuniami ? Jesteście po?
Co u Was?