Muminka
Podwojna mamusia
Hej dziewczyny.Ja na chwilke.Tak okropnie sie cuje ze niemam na nic ochoty. Musialam dzis do gina bo mnie brzusio bolal i mialam krwawienia. Mocniejsze niz ostatnio. Wszystko jest okey. Na bol brzucha dostalam magnez ekstra. Dawka dlla kobiet w ciazy by mnie brzusio tak nieciagal. Polecam dla tych mam ktorym ten bol przeszkadza. Doego ziolowe tabletki by nieczuc mdlosci ktore mnie od poniedzialku nieopuszczaja. Jutr mialam termin ale juz niemusze isc . Serduszke bije u malenstwa tak jak powinno czyli baaaardzo szybko. Slicznie tak se popatrzec. Za dwa tygodnie mam termin na pierwsze (niewiem jak to jest po polsku) Ten termin gdzie wszystko po raz pierwszy wpisuje sie do paszportu matki mierzy sie wszystko i sprawdza wage. Ogolnie schudlam juz 3 kilo
Ale gin mowi ze to jest okey skoro sie niezagladzam. Innym rzem napisze ale czytam was dokladnie.
Witam nowe mamusie!
Ale gin mowi ze to jest okey skoro sie niezagladzam. Innym rzem napisze ale czytam was dokladnie.Witam nowe mamusie!

. Jak wczoraj pisałam, że nie mam nudności, to dzisiaj od rana czuję się, jakby mnie walec przejechał.. No i cały dzień byłam senna.
Uwarzal ze to okropne w ten sposob dziecko podgladac. Na nastepne zabralm go juz w 6 msc na usg na brzuszku i to mu sie podoblo