reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Lasencje kochane, przykro mi, ale muszę Wam to napisać:
JESTEŚCIE NIEMORALNE!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
PRZESTAŃCIE NAWIJAĆ O TYM ŻĄRCIĄTKU BO NORMALNIE JĘZYK MI UCIEKNIE NIE POWIEM GDZIE, A NIE MIESZCZĘ SIE W ŻADEN PORZĄDNY CIUCH:laugh2::laugh2::laugh2:

to się nazywa normalnie sprowadzać bliźnich na drogę grzechu:-D:-D:-D

IDA rozwalilas mnie tymi zyczeniami hahahahaha:)))) serio padlam:))) jeszcze raz dziekuje wszystkim :**** serio IDA pobilas rekord!:))) a tak na serio to jakby tak bylo to w Lyonie zostalibysmy sami z wielka willa i basenem i czystka wkolo:))))))sami rasowi francuzi by zostali:)))

ja ogolnie po poludniu padla, wlaczylam wyjca i zasnelam- tak reaguje na stres-musze sie po wydarzeniu wyryczec do bolu, tak bylo zawsze z egzaminami, obrona mgr, slubem, itp. najgorsze ze za tydzien jak pojde na odwracanie na 14.30 to mam byc na czczo!!!!!!!!! ja tego nie przezyje!!!!!!!! niedawno zajrzelismy z moim do carrefoura pokupic rozne rzeczy na aperitif na jutro i teraz obzarlismy sie doslownie mowiac jajecznica na cebulce i boczusiu:))))) mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Lasencje kochane, przykro mi, ale muszę Wam to napisać:
JESTEŚCIE NIEMORALNE!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
PRZESTAŃCIE NAWIJAĆ O TYM ŻĄRCIĄTKU BO NORMALNIE JĘZYK MI UCIEKNIE NIE POWIEM GDZIE, A NIE MIESZCZĘ SIE W ŻADEN PORZĄDNY CIUCH:laugh2::laugh2::laugh2:

to się nazywa normalnie sprowadzać bliźnich na drogę grzechu:-D:-D:-D

jak ja siedze w domu po 4 dni to co mi pozostalo uszczesliwanie sie jedzieniem hihihihih a potem remont mieszkania aby wszystko bylo szersze. Kupie jeszcze namiot na zime zamiast kurtki i bedzie ok.

No tak gaduły o jedzonku na non stopie paplają:D
a ja tu przeżywam moje hemoroidy:/ lepiej uważajcie co jecie:/ ależ ja jestem zła. Niby to normalna przypadłość ciężarnych, ale kurde nie wszystkich więc dlaczego akurat ja. Czuje się jakbym miała kija w du...e

ja przy okazji dzisiaj sie dowiedzialam wyniki z wymazu na te jakies bakterie czy cos tam i okazalo sie ze jestem wsrod nielicznych ktore tego syfu nie maja. uratowalam siebie i dzidzie od antybiotykow. nie powiem ale bardzo mnie to cieszy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry