Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO BO TO WYSZŁO TAK NI Z GRUSZKI NI Z PIETRUSZKI:/ a lody w Askanie zaliczyłamIda no widzisz, szkoda,że nie dałaś znać w piątek. Poszłybyśmy na pyszne lody w Askanie![]()
teraz to już coraz więcej takich akcji będziemy przeżywać... aż w końcu zacznie się ta właściwaPoza tym dzisiaj po poludniu mezus mnei wyciagnal troche z domu na przejazdzke i w drodze pworotnej myslalam ze .....sie rozpakuje!!! nagle poczulam taki bol u dolu brzucha i u gory- tak strasznie rownoczesnie pchala mnie mala ze nie moglam wyrobic, kazalam mezowi zatrzymac auto bo nie moglam sobie poradzic z tym bolem. doslownei juz mialam wizje ze zaraz mi pojda wody i bedzie cyrk.... wystraszylam sie jak nie wiem az swieczki w oczach mialam -ten bol byl straszny! pozniej zaczelam intensywnie oddychac tzn tak jak uczyli nas na SR jak skurcz nadchodzi , masowalam sobie brzuch i dopeiro sie uspokoilo.... ja piernicze.... masakra....Maz w panice : jak ci pomoc?? ja mowie: zrob cos zeby przestala!!! no ale co on mial zrobic??? pyta sie : rodzisz czy nie bo nei wiem gdzie jechac? szpital czy dom? ozesz cie krece.... wariacja z tym bolem. teraz lobuzica sie uspokoila i siedzi cicho.

To tak, jak w Polsce w niektórych zakonach (np. księża jezuici studiują 9 lat ) ;P heheehea co do lekarzy we FR to powiem wam ze w szoku jestem- studiuje sie tu medycyne najmniej 6 lat - do 9-10lat w zaleznosci jaki kierunek!!! ja piernicze 9 lat studiow!!!!! Ja ledwo w sumie 5 wytrzymalam na swoich![]()
Ale ona dopiero po przynajmneij 2 tygodniach zaczyna działac. Mój gin mówił że nie ma dowodów naukowych że pomaga w czymkolwiek poza przyspieszeniem obkurczania macicy, no ale co gin to opinia jak wiadomo.
piję codziennie od 35 czy 34 tygodnia już a teraz od 37 po 2 dziennie 
respect