Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasis ja też robiłam dwa testy :-) i oba pozytywne. wizyte mam 1 marca-też się wcześniej nie dało. Trzymam kciuki, aby wszystko się potwierdziło i byś była
Cieszę się,że znalazłam takie forum,powiem szczerze ,że troche szukałam i martwiłam sie ,że już nie znajde, ponieaważ wszędzie jakieś stare wpisy, a tu jakie aktywne te forum według moich obliczeń jestem dopiero dwa tygodnie w ciąży a juz wiem wczoraj prawidłowo powinnam dostać okres a tu nic)) hura!!! staraliśmy sie z mężem od 8 miesięcy ,powoli traciłam nadzieje a tu takie szczęście, teraz tylko żeby poszło dobrze. To jest moja pierwsza ciążą i cały czas jestem w szokuMam juz 30 lat więc licze ,że będzie wszytko dobrze. Narazie bolą mnie piersi i co jakiś czas rwie w podbrzuszu ale z tego co wyczytałam to normalne.
kasis ja też się cieszę, że tu trafiłam, trochę nie wiedziałam jak tu sie "poruszać" ale po woli daje sobie radę też wcześniej przeglądałam inne i właśnie jak mówisz były mało aktywne, a to tętni życiem ;-) moja też jest moją pierwszą, z mężem staraliśmy się troszkę krócej bo za 3 razem się udało. szczerze powiem, że myślałam, ze za 1 sie uda a tu nic. Jak się zaczęłam w temat wgłębiać to dotarło do mnie, że to nie jest tak hop-siup. Ten szok to chyba pozytywny jak myślę:-) ja mam 28 lat. tez mnie czasem boli dol brzucha
Dziekuję za miłe powitanie i mam nadzieje,że dobrze obliczyłam termin i zmieszcze sie w Pażdziernikuoczywiście,że szok był pozytywnyjak najbardziejPozdrawiam Was wszystkie ja na dzis kończe jutro sie odezwę napewno i postaram sie wdrozyć w tematy a takżę poznać tajniki