Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pisala ze ma delikatnie mowiac sraczke....i od tej pory cisza....
Pytałam co na tej pampersowej imprezie jest, bo zastanawiam się czy się wybrać.
wlasnie przezylam zgage roku, normalnie unikam na przyszlosc sernika, dobrze, ze mam rennie w domu, troszke lepiej...
Sa tam takie dzialy, najpierw w brzuszku mamy, potem swiat noworodka, potem wiekszego dziecka itd, mozesz sobie popatrzec jak to jest lezec w wielkim lozku, jak ciezko jest siadac, wejsc na wielki fotel, zobaczyc jak sie dziecko uczy chodzic jak trzymasz mu obie raczki w gorze, pokazuja jak ciezko zlapac kredke, jakie ciezkie sa sztucce itp, o kazdym etapie opowiada ekspert, na koniec dostajesz 2 pieluszki, probkle kaszki, troche ulotek i mozesz posiedziec w takim malusim ogrodku i pogadac z pediatra czy kims tam innym, osobiscie nie widzialam zadnego no i kupic pare rzeczy z bobovity, bo maja male stoisko.
a dawidowe jak będziesz miała chwilkę to napisz czy rodziłaś na Inflanckiej i jakie spostrzeżenia na temat szpitala??
tak w ogóle to facet ma taki fajny, miękki lekko głos...no i ten francuski..normalnie tylko iść i się kochać
(z mężem oczywiście, nie z nim..chociaż.... Sparrowkot, wszystkiego najlepszego kochana!
Fasolkaania, bardzo współczuję utraty członka rodziny. To straszne, jak odchodzi pupilek...
loliszka, Ty nam się tylko melduj podczas nieobecności, żebyśmy nie osiwiały z troski o Ciebie!
monimoni, ja też mam takie bóle podbrzusza. Zaczęły się ze 3 tygodnie temu i teraz to już kilkanascie-kilkadziesiąt razy dziennie :/
mała_mi, bardzo się cieszę, że mama zdrowieje i że już w domu! A całą tę spaczoną rodzinkę męża olej. Widzisz - Twój mężczyzna stanął na wysokości zadania i trzyma Twoją stronę, to najważniejsze. U mnie też tak jest i to najbardziej pomaga znieść doznane od jego bliskich przykrości![]()