Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pomysł Idy z bandazem elastycznym na nadgarstki bardzo dobry, nie kazdemu pomaga ale mi np tak, więc próbuj.
kochana, ja juz chyba z 5 razy Ci pisałam o tym zawijaniu!!!!!!! już chciałam pisać, że sie zbiorę i pojadę do Ciebie, ale jak skończę, to będziesz mumię udawać!!!!!!mi zawijanie pomogło, już chyba po 3 czy 4nocy nie musiałam, ale sie bałam , że jak nie zawinę to znowu mnie dopadnie w nocy - i tak chyba z tydzień zawijałam, bez żadnych smarowideł. i dopiero od wczoraj coś czuję, ze trzeba znowu bandaż przeprosić, bo mi prawa łapa puchnie na potęgę (jak dla mnie, bo nie jest jakoś bardzo źle).
daj znać czy Tobie pomogło!!!
Dziewczyny - jesteście cudowne: POMOGŁO! TO MOJA PIERWSZA PRZESPANA NOC OD DAWNA! Kocham Was! :*dobranocka i pomogło z tym owijaniem ? Mnie już nawet zaczyna do łokcia ciągnąć. Rano mam taki ból i opuchliznę, że młodemu na śniadanie kanapek nie umiem posmarować, bo mi nóż z ręki leci![]()

Sparrow - przepraszam, że dopiero tak późno, ale... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN! Opieki Bożej na ten nadchodzący czas porodu, Ducha Odwagi i Męstwa, spokoju i przede wszystkim duuużo radości! :*już wczoraj myślałam że zrobię sobie prezent urodzinowy i urodze w swoje urodzinki dzisiaj hihihi
Mieszkam we Wrocławiu. Chyba zacznę zapalać światło i zaglądać głęboko w toaletę jak będę wychodzić na nocne siku...Małż na pewno pomoże, tylko ja generalnie taka zosia-samosia jestem
Czytałyście że we Wrocławiu z muszli klozetowej w mieszkaniu wypełzła 2 metrowa anakonda? Masakra nie? Mnie węże nie brzydzą ale chyba takiego 2 metrowego to bym nie chciała spotkać.

Wkleję Ci kawałek tegorocznego skryptu:Pytałam co na tej pampersowej imprezie jest, bo zastanawiam się czy się wybrać.
Jasne ze trzymam kciuki - aż sinieją! Będzie dobrze. Też się pomodlę.Dziewczyny,ja tylko na chwilke.Jestem po wizycie u gina.Idę dziś do szpitala.Ciśnienie doszło do 170/105.Gin wpisał w kartę stan przedrzucawkowy. Jeśli zbiją ciśnienie to najprawdopodobniej jutro(pojutrze ?) wywołają poród naturalny jeśli nie to cesarka.Tak czy inaczej dziewczynki idę rodzićBoje się troche,ale ogromnie się cieszę że już niedługo będę tulić synka.Trzymajcie za mnie mocno kciuki :-)
Buziaki
Dziewczyny jedna rzecz wam doradze. Wiele sie napatrzyłam i juz wiem co najlepsze. Koniecznie miejscie majtki z siateczki takie do prania. Zadne inne. Mozna kupic na allegro albo madthercare. Nie figi nie zadne jednorazowki. Podkłady belle mama przynajmniej paczka na jeden dzien. No i butelke z dzióbkiem a tam rozpuszczone tamtum rosa. Przy kazdej wizycie podczas siusiania lejecie butelka i podobno to zbawienie bo nie piecze a dodatkowo higiena. Ja tego nie przetestowałam przez CC. Ale jak mowiłam o tym dziewcynom to przychodziły i mi na kolanach dziekowały. W sumie po porodzie powinno sie wysiusiac w ciagu 6 h bo inaczej cewnik zakładaja a dziewczyny z przerazenia przed pieczeniem sie wstrzymuja a tak taka butla przynosi ulge.
Dziewczyny,ja tylko na chwilke.Jestem po wizycie u gina.Idę dziś do szpitala.Ciśnienie doszło do 170/105.Gin wpisał w kartę stan przedrzucawkowy. Jeśli zbiją ciśnienie to najprawdopodobniej jutro(pojutrze ?) wywołają poród naturalny jeśli nie to cesarka.Tak czy inaczej dziewczynki idę rodzićBoje się troche,ale ogromnie się cieszę że już niedługo będę tulić synka.Trzymajcie za mnie mocno kciuki :-)
Buziaki