reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczorowa pora:)ale mam czytania:)powiem tylko ze z planow dzisiejszych nici(prasowanie)ale jak to mowia dzien sie jeszcze nie skonczyl;)a na spanie sie nie zpowiada bo czekam na mojego A i oczywiscie polskie zarelko:)nadrobie zaleglosci w czytaniu i wracam:)

reklama
a ja dostalam bonusa..Zosi mi do kapcia nasikala, ale tak ladnie ze nawety kropelka nigdzie indziej nie spadla:-D
no o teraz proponuje nicniczek w ksztlcie kapcia, wprawe juz ma :-)

onesmile dobrze, ze juz lepiej i odpoczywaj na urlopie, bo z tego ci zdaje nam relcje dawidowe potem juz nie ma kiedy

dawidowe a wiadomo kiedy maz bedzie mogl przyjechac, trzymam kciuki aby jak najszybciej, ciekawe jak zareaguje na snieg i nasza zime :szok:
monimoni u mnie spacerki tez juz ledwo wychodza, wokol bloku i koniec, na wiecej brzus nie pozwala

ciekawe jak dziewczyny co mialy rodzic w tym tygodniu przez cc, zadnych wiesci od nich, a pewnie juz tula dzieciaczki i aby nasza frogg tez szybko byla juz po

Witam!!! Jasminka urodzila sie 23 wrzesnia! Miala 3170 gr i 53 cm. Dostala 10 pkt. Jest slodka i grzeczna tylko spi i je. Jutro napisze wiecej bo jestesmy w domku dopiero od 18.00
SDC10215.jpg

Wróciliśmy niedawno od położnej ze szpitala,ale konkrety na odpowiednim wątku.
Oczy mi się już kleją do spania i zarazem mam doła. Dość już mam wszystkiego.
Pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to zakup mojego wymarzonego parowaru.
Pobyt w tym szpitalu jakoś źle na mnie wpłynął, boję się szpitali buuu... jeszcze widziałam dziś taką dziewczynę co płakała bardzo pielęgniarce noworodkowej i mężowi na korytarzu, bo się załamała że dziś pokarmu nie ma a wczoraj karmiła.. Żal mi jej było a dzieciaczka miała kochanego, bo wieźli w tym takim łóżeczku ze sobą,ale pielęgniarka kazała im oddać go i żeby mama poszła spać.

super mastepna dziewczynka:)ojjj chyba worek sie rozwiazal:)co do boli krzyzowych dziewczyny spokojnie nie jest az tak zle ja mialam brzuszno krzyzowe przez 15 h i powiem wam bolalo ale dalam rade bo mysl ze zobacze synka byla silniejsza i potrafila pokonac wszystko!:)no ale bylo to 15 lat temu;)zobaczymy co bedzie teraz;)jejku dziewczyny czy wy tez tak macie?ja caly dzien chodze mokra jak szcur prysznic chyba z 5 razy bralam a wcale nie jest cieplo u nas taka normalna pogoda jesienna normalnie masakra:(ok zelazko patrzy na mnie chyba musze jednak z nim pogadac chwilke;)

dziekuje wam dziewczynki za cieple slowa i porady. Staram sie byc dzielna, choc chwile zalamki sa. Moj Nelson jak na zlosc wyjechal w pilnej sprawie do Portugalii:( wraca we wtorek wieczorem, czyli ja juz bede na oddziale:(
ale za to przyjechala moja mama. Zawsze to razniej.
Wczorajszy dzien spedzilam na zakupach. Juz mam PRAWIE wszystko. Jeszcze tylko apteka, pare kaftanikow do szpitala(bo trzeba miec ciuszki dla dziecka) . Wozek, fotelik, to juz pewnie jak bede w szpitalu, albo Nelson kupi albo ja przez internet-
Mam nadzieje, ze bede mogla wziac laptopika ze soba. Z wami bedzie mi razniej:))

dawidowe - jestes moim idolem! trzymaj sie i badz z siebie dumna!

Witam!!! Jasminka urodzila sie 23 wrzesnia! Miala 3170 gr i 53 cm. Dostala 10 pkt. Jest slodka i grzeczna tylko spi i je. Jutro napisze wiecej bo jestesmy w domku dopiero od 18.00
Zobacz załącznik 286803

GRATULACJA PIEKNA CORA:)

hej

Mnie troszke nie bylo...bo walczylam z Chrupskiem i dopadlo mnie...euufffff dzis juz mi troszke lepiej..przez te dni tez myslam ze urodze...:( ale musze jeszcze poczekac...heheh:)

dobrej nocki zycze

ooo prosze Muminka gratuluję ślicznej córeczki:)

Jezu ale dzisiaj przygnębiający dzień. Pokłociłam się na dodatek z M i płakałam od południa!!
Pewnie teraz i tak nie zasne.
Żebyście chociaż Wy pospały...dobranoc

reklama
HEJ LASKI!!!

WIADOMOSC OD FROGG;

dzis o godzinie 23.15 silami natury przyszedl na swiat FILIP. Ma 51 cm i wazy 2990. jestem padnieta.poszlo bez znieczulenia ale o maly wlos. buziole:)

yesssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))

Do góry