reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dagisu , Miniu pisała o ZAFIRO,ja tez mam z tej firmy,tylko inny model,bo ona chyba rainbow ,a ja sunny.Jak juz pisałam ,część nośna jest świetnie rozwiązana i naprawdę sie nie czuje ciężaru.Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełka .Już czeka na nią,jak będzie większa(umiała sama siedzieć) Chicco na stelażu .Ale to takie turystyczne bardziej,na plecy.
Dziulka,a propos antykoncepcji to dobranocka pisała o mikroskopie owulacyjnym,myślę,że fajna rzecz,żeby się wspomóc.
Mała mi ,to może odciąć od Łukaszka zupełnie małpę:)?Cos jeszcze miałam napisać tobie i zapomniałam,bo musiałam iść do Amelki.Aha ,o horrorach,ja tez sie potem boję iść do wc:p
Onesmile wszystkiego najlepszego:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ONESMILE buziole z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ile to juz masz latek??

mała_mi włosami sie nie martw bo ja byłam juz załamana tym co sie działo na szczotce, podłodze, łózku. Mama sie smiała ze jak wyjedzłam od niej po 3 dniach to nic nie widziała tylko moje łosy. Nagle ustało. Nie ma nic. Na szczotce sporadycznie wreszcie i ku zdzwieniu łysa nie jestem. Tak wiec kwestia odczekania.

Pocieszyłaś mnie że kiedyś nadejdzie koniec tej męczarni z włosami. No ja to powinnam chyba odkurzać codziennie żeby nigdzie się nie pałętały te moje włosiska. Na całe szczęście mam dużo włosów na głowie więc wyłysienie mi nie grozi :)
No i wiecie mojej teściowej chyba też już przeszkadza to że mi tak wypadają i są wszędzie. Tyle że przede mną tego nie powie, ale buczy pod nosem sobie.

alicja z krainy czarów- ja to się do męża zawsze przytulam wieczorem, a od czasów ciąży to zakładam na jego brzuch jedną swoją nogę i tak lubię spać :)
Ja na ogół też lubię horrory,ale mój mąż potrafi mnie jeszcze tak zeschizować że potem z pokoju boję się wyjść :D

mała mi i tak trzymać;-)
onesmile wszystkiego naaaaaaaaaaaaajlepszego:-)
a ja chyba cierpie na bezsenność. dziecko śpi, mąż śpi a mi się nie chce

kurcze my dzisiaj po 2 godzinnym spacerze w południe mały pięknie pospał rano też godzinna drzemka, a teraz po dżakuzi ;p walczyliśmy z nim z godzinę, żeby spał. Zaangażowałam A. do usypiania, jednak koniec końców usnął na cycku.
dzisiaj zjadł 1/4 słoiczka dynia z ziemniaczkiem, a na deserek 1/3 gruszeczki.
kaszka dalej nie wchodzi, bo butlą, ale spróbuję pipetką, albo łyżką...
i może jutro sinlac w ruch pójdzie?
mała mi kurde szukam o co kaman z teściową i znaleźć nie mogę. ale zaraz doczytam posta. ściskam ciepło.
dawidowe kochana trzymaj się jakoś ile już z mężem się nie widzieliście? strasznie mi przykro, że jego powrót wciąż się odwleka. życzę dużo siły żeby wytrwać w tej sytuacji i móc w końcu przytulić męża, a żeby on mógł utulić was obie.
dobranocka również apeluję, żebyś z nami została kto cie lepiej wesprze niż mamy, które z Tobą pierwszą ciążę przebyły:D dbaj o siebie i nie szalej tak z obowązkami domowymi niech mąż pomoże z Justysią również. A jak się czujesz? Dolegliwości jakieś wczesne są?
reszcie dziewczyn wysyłam pozdrowionka, poczytam was nadrobię to coś może sklecę bo natrzaskałyście postów szalone:-D:-):-p:rofl2:

onesmile wszystkiego naj :):)
ale się rymuje :):)
domowej roboty :)
ede9428fbd.jpeg

reklama
Do góry