reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

czytałam oczami edwarda i szkoda że nie dokonczyła. Intruza nie czytałam a ty?
i wole Edwarda

A jest juz prolog własnie o Edwardzie ehh to czemu ja nic o tym niewiem ?? hmmm to moze ta kasizke sobie zazycze ehh
Intruza nie czytałam :(

Intruza czytałam jest świetny, zupełnie z innej bajki książka niż saga ale gorąco polecam. Wciąga jak saga, czytałam chyba 3 razy.
Intruz film premiera. Meyer. Zmierzch. Intruz film premiera.
Sarisko ona tego Zmierzchu oczami Edwarda nie wydała nie dokończyła go wcale cześć dopisali internauci można ją pobrać z neta
Zmierzch- oczami Edwarda - hekate20-Twilight - Chomikuj.pl
Nie czytałam tylko tej historii Bree bo jakoś nie za bardzo mnie ciągnie skoro wiem już jak się skończy.
Idę do mojego małego terrorysty.

reklama
witam sie z rana ;-)

widze że tu ciekawe tematy były poruszane - wampiry :-D ja podobnie jak Happybeti jestem wielbicielką Anne Rice, a szczególnie "królowej potępionych" ... sagę zmierzch też czytałam i mimo że niektórzy uważają ją za jeden wielki kicz to mi sie podobała ;-) "oczami Edwarda" wyszło już daaaawno ja to przeczytałam od razu po sadze i polecam bo wspaniale uzupełnia pierwszy tom :tak: z tym że wtedy kończyło się ono przed pocałunkiem z Bellą i była afera że podobno zostało to skradzione Meyer z kompa itp. ale tak naprawdę to był tylko pic, miała to być reklama żeby jak najwięcej osób się zaczęło interesować sagą i filmami..i do tego ten wymowny moment kiedy nagle to "skradzione" dzieło się urywa..ale i tak warto przeczytać!

a my wczoraj mieliśmy wizytę przyjaciela :-) jego żona wreszcie zaszła w upragnioną ciążę i musiał przyjechać 400 km żeby z tej okazji poświętować z moim M. ...ehh mężczyźni :-p no i zaczęli dyskutować nad rodzicielstwem itp, małż dawał mu wiele cennych rad i ostrzeżeń np.: zapach kupy dziecka ewoluuje do coraz bardziej śmierdzącej, smoczek to ósmy cud świata...itp.

umykam Was poczytać. miłego dzionka życzę!

Witam o poranku po kolejnej kiepskiej nocy.
Happybeti ja też uwielbiam SOAD. :-)
Alicja świetnych rad mąż udzielił :-D
Moni, Moriam gratuluję piąteczek.

A ja się wczoraj dowiedziałam, że na chrzcie będzie znajomy fotograf od męża z pracy. Jupi. W końcu będą fajne zdjęcia, a nie takie byle jakie robione przez kogoś z rodziny.
Dzisiaj mam nadzieję, że w końcu księdza zastaniemy i załatwimy chrzest. Chrzestnych niestety pozostaje zaprosić telefonicznie, bo jedni daleko mieszkają, a drudzy znowu chorzy.

reklama
Witam o poranku !!!

U Nas dziś nocka z jednym przebudzeniem na smoczka, podudka 6:00.
I całkiem niezły humor córka ma.
Zauważyłam, że jak dobrze śpi w nocy, to z poranną drzemką nie ma problemu, właśnie się budzi (1,5 h drzemki to super wynik).
Zmykam więc ją przebrać i nakarmić.
Wszystkim mamusiom, życzę spokojnej słonecznej soboty.

monimoni gratulujemy z Oliwką 5 -teczki !!!
natolin udanej zupy pieczarkowej, szczerze mówiąc to ja też zup raczej nie gotuje, czasami mi się zdarzy. Ale moja zupka to taka jakaś licha w porównaniu do zup mamy ;-)
Co do Zmierzchu to ja wczoraj pierwszy raz widziałam i szczerze to spoko film.
Ja uwielbiam czytać książki, tylko ostatnio to nie mam za bardzo czasu.

Ostatnia edycja:
Do góry