reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

oj, od razu widać, że nie ma HAPPYBETTI...
IDUS oby tylko koleżanka nie miała porodu jak Ty...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się nadrobiłam poboczne wątki, głównego nie zdołam ale i tak was podczytuję żeby się nie zgubić. :) Miłego dnia my dziś podwój spacer i lekarz bo w domu szpital a Krzyś jedyny zdrów ale idziemy z nim właśnie bo już nie mam sił na ten jego płacz.

Witam porannie i słonecznie, poweekendowo :) Wczoraj byłam w szkole a później jakoś nie miałam weny włączać komputer, więc pewnie trochę mam do nadrobienia:( Chciałam sobie wczoraj zrobić wagary ale okazało się że mam ćwiczenia więc nie dałam rady, ale na pocieszenie mieliśmy te ćwiczenia z kobitką z którą mieliśmy już zajęcia w zeszłym semestrze. Jak nas zobaczyła to stwierdziła że nie da rady z nami przez 6h i w efekcie po 2h puściła nas do domku. Więc po obiadku poszliśmy na spacer, później do moich rodziców i znowu na spacer. Jakieś 2h chodziliśmy sobie:) Nio i przesiedliśmy się do spacerówki :)Dziś przedszkole zamknięte bo sis idzie z mała do lekarza (powracający problem krtani przez piszczenie itp sprawy). Teraz idę nadrabiać,czytać i głosować:)

dzieeeeń doooobryyyyy! :-)

Idus trzymam kciuki zeby Olinka jak najszybciej spotkała się z mamusią po tej stronie brzuszka ;-)

Doris, Onesmile gdzie sie podziewacie? Trzeba Was jakoś skusić...hmmmm.....desperadooosy rozdaje, darmowe desperadooooosy :-D :-D
Dziulka - moja ulubiona postać bajkowa...uwielbiam się doszukiwać w tej ksiażce "drugiego dna": gra słów, postaci...dla mnie Alicja z KC jest takim odpowiednikiem współczesnej dziewczyny która ucieka od świata pełnego formy, obłudy, schematów w głąb "króliczej nory" do świata marzeń sennych, narkotycznej iluzji...mogłabym o tym duuużo i dłuuugo pisać ;-)

nat kciuki zaciśnięte!

a ja dziś wreszcie wyspana, oczywiście jeśli wyspaniem jest sen do 6.00 ;-) ale najważniejsze że mała dziś normalnie spała, smok wypadł tylko dwa razy (a nie siedem ) i najważniejsze : nie płakała przez sen. mam nadzieje ze to był tylko jednorazowy incydent... zaraz zabieram sie do pakowania i wracamy do mężulka

buziaki na miły początek dnia :*

Ida, trzymam kciukasy za lekki poród nowej mamusi.
Dziulka, mój nick jest taki, jaki jest, bo mnie tak mnóstwo znajomych nazywało. Zamiast Ewa - Efa.
Frogguś, no to wypoczywaj, wreszcie troszkę luzu bez przedszkola. I ucałuj Fifolka od cioci Ewy ;-)
Doris, gratulacje wczorajszej piąteczki!

A u mnie całkiem udana noc. Pobudki jak zwykle dwie, ale za to dospaliśmy do 7.25, a to, w porównaniu z ostatnimi czasy, bardzo długo :)

Witam wszystkie mamy w ten poniedziałkowy słoneczny poranek.
U Nas nocka bez zmian, pobudka 5:40 do 6:00 zajęła się sama sobą, po czym włączyła alarm i po moim spaniu.
Trochę się z rana pobawiłyśmy, wymęczyłam ją troszku i zasnęła bez problemów w naszym łóżku.
Dziś pewnie znów zaliczymy porządny spacer przed południem i popołudniu, bo pogoda piękna i cieplutko :-).
Teraz to muszę się trochę ogarnąć bo po nocy wyglądam upiornie.

Doris gratki dla Was !!!
Dziulka mój nick to moja ksywka, którą wymyśliła mi psiapsiółka.
Sarisa głos jak codzień na Zuzię oddany.
Natolin ja też trzymam kciuki za Was i wierzę, że będzie dobrze :-)
Słonko jeszcze dziś u Was wyjrzy !!!
Ida oczywiście trzymam kciuki za koleżankę :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Ida trzymam kciuki za psiapsiułę! Niech juz się cieszy swoim dzieciątkiem po tej stronie brzuszka!
doris zaaaaaaapomniałam,wybacz!!!!!! Wszystkiego,co najlepsze dla Doriana:-)
sariska głosikm oddany
dziulka mój nick to nic specjalnego. Jak wiadomo-imię i pierwsza litera nazwiska. W wielku miejscach jestem pod tym nickiem(np.na kurniku;-))

Wczoraj miałam ochotę na romantyczny wieczór,ale mój mąż raczej nie-spotkał się z kolegami z pracy,żeby coś tam omówić odnośnie pracy. I co? Wrócił w stanie nie pozwalającym na nic innego,tylko położyć się(jego) spać:wściekła/y:.
U nas dzień rozpoczął się smutno i szaro-nie ma słońca i pada deszcz... Chyba ze spaceru nici:-(.

reklama
Emis to Wam tez sloneczko sle :)

A moje dziecko pobiła dzis rekord wstawania wstała o 5:00 i ani jesc ani nie dało jej sie uspać ehhh no i padła o 8.30 i wiecie co i juz nie śpi ahh to moje dziecię.

Do góry