Witam!
A u mnie masakra jakaś! :-( Mały jest tak marudny że szok! Śpi tylko do 7ej rano
Pisze "tylko" bo jeszcze niedawno spał mi do południa. Chyba ząbki mu idą. Już widać że 2 dolne jednyki są tuż tuż
W ciągu dnia nie chce leżeć w łóżeczku tylko go nosić i zabawiać. Na spacer iść z nim to tylko jak jest śpiący bo w wózku nie poleży. Jeździmy w spacerówce i próbowałam mu podnieść ciut oparcie na półleżąco ale wtedy to on już wogóle nie chce leżeć bo głowę od razu podnosi i próbuje wstawać. W sobotę byliśmy na spacerze 5 mniut bo tak płakał i się złościł
Zwariować można...
Do tego dostałam jakiegoś plamienia...
Wtedy jak wymiotowałam to zwymiotowałam tabletkę anty czyli tak jakbym jej wogóle nie wzięła i to chyba od tego. Ciekawe kiedy się skończy bo mnie to już wkurza... Ledwo okres się mi skończył a tu znowu 

A dziś jeszcze tak strasznie bolą mnie plecy - chyba jakieś korzonki albo mnie zawiało bo ciągle okno w łazience otwarte i ledwo chodzę
Nie wiem jak ja jeszcze Patryka będę musiała nosić to chyba padnę...
sarisa oczywiście zagłosowałam na malutką :-)
A u mnie masakra jakaś! :-( Mały jest tak marudny że szok! Śpi tylko do 7ej rano

Do tego dostałam jakiegoś plamienia...

A dziś jeszcze tak strasznie bolą mnie plecy - chyba jakieś korzonki albo mnie zawiało bo ciągle okno w łazience otwarte i ledwo chodzę

sarisa oczywiście zagłosowałam na malutką :-)