reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

zamknęłam jakoś niechcący stronę (nie wiem jak to zrobiłam...) i post się skasował :-(
w każdym razie trzymam kciuki za STRIP, biedni :-( oby szybko znaleziono przyczynę i oby nie było to nic poważnego
ANIAWA chwal się sukienką :-)
DZIULKA mój też mnie kilka razy tak zrobił, że zaczynał płakać, ja się zastanawiałam co się dzieje, bo on w zasadzie nie płacze, patrzę na zegarek, a tu już minęła pora jego jedzenia ;-)
co do spania w dzień to ja dzięki króciutkiej drzemce(bo tylko na taką synek pozwala) w ciągu dnia jakoś funkcjonuję odkąd mały zaczął wcześniej wstawać
teraz też już bym poszła z chęcią spać, ale muszę umyć głowę, a mąż się kąpie.
a i żeby nie było, że ja się tylko lenię ;-) to powiem Wam, że dzisiaj mąż był cały dzień na szkoleniu, a ja byłam na zakupach, posprzątałam kuchnię, odkurzyłam :-)
czasem mi się zdarza :-)

reklama
Dobry wieczór!
Chciałam dać znać że żyjemy. Dzień nam przeleciał bardzo szybko.
Miałam iść dziś do pediatry po 13 i wyszłam stamtąd szybciej niż weszłam- były tam dzieci z ospą! Tak więc powiedziałam pani w rejestracji że przyjdziemy na drugim dyżurze po szczepieniach jako ostatni pacjencji. No i tak też uczyniliśmy. Mały czysty osłuchowo,uff.. tylko dziś wieczorem miał znowu stan podgorączkowy.Daliśmy mu ibum w syropie, bo na dodatek tak zaczął marudzić i tylko u męża na rączkach był spał. No ale jak zjadł mleczko ( hurraa że zjadł) to zasnął:-). Do tego te beznadziejne kupy śmierdzące:-(.
Zmęczona jestem jak diabli.

witam wieczorkiem..moje panienki juz spiom..bylam dzis znowu na izbie przyjec ze starsza corcia:((dostala po obiedzie wysokiej goraczki i strasznie ja kaszel meczyl. zadzwonilam po rodzicow i mama zostala z pati a ja z tata pojechalam z ola do szpital. dzis lekarka dala jej antybiotyk. ciesze sie bo w koncu pomoze!!biedna tak mi sie dzis meczyla w dzien. z pati juz lepiej po tych inhalacjach. achhh jestem padnieta caly dzien przy nich..jak nie jedna mnie potrzebuje to druga...

Emis ja zapomniałam wczesniej. Jaki Kubus kochany i oddał swoja przytulanke Franiowi.
Strip trzymamy kciukasy za Was.
Monimoni jak Lenka? czopek pomogł?
Aniawa super, ze suknia zakupiona- chwal sie chwal
E-lona kurde ceny jak w butkiu. A nie mozesz zmienić kościoła? przecież ten proboszcz jakis dziwny , a 1000 zl za slub:szok:
Alicja padłam. jaki Twój małż ekonomiczny hehe

reklama
Dzięki dziewczyny!!
Pójdę spać zaraz jak mąż wróci, bo teraz nie ma sensu żebym się kładła bo pewnie jak wróci to i tak mnie zbudzi tą swoją niezdarnością :) W coś walnie, coś mu spadnie , trzaśnie drzwiami od szafy itp.. heh :)

Do góry